Aflat în carantină, Antonio Candreva și partenera sa combină exercițiile fizice cu plăcerea

București, 23 Martie 2020

../Imagini-03-2020/Antonio-Candreva.jpg

În timp ce mulți sportivi se antrenează singuri acasă, pentru a-și menține forma fizică, jucătorul lui Inter, Antonio Candreva își împarte sesiunile de pregătire cu partenera sa.

Izolarea forțată, indusă de epidemia de coronavirus, oferă anumitor fotbaliști posibilitatea de a se remarca pe rețelele de socializare.

Antonio Candreva, mijlocașul lui Inter Milano, în vârstă de 33 ani, ale cărui ultime videoclipuri publicate pe contul său de Instagram și Facebook au devenit virale. Exercițiile fizice ale lui Antonio, sunt practicate împreună cu partenera sa în care este permis și schimbul de sărutări.

În Serie A, după suspendarea competiției din 23 Februarie, datorită epidemiei de coronavirus, Inter se poziționa în clasament pe locul 3, cu 54 puncte, din 25 partide disputate, iar mijlocașul Antonio Candreva, avea două goluri marctae.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X