All England Club, va lua o decizie săptămâna viitoare, privind soarta turneului Wimbledon 2020

București, 26 Martie 2020

../Imagini-03-2020/Wimbledon-2020.jpg

All England Club va decide, după o întâlnire de urgență ce va avea loc săptămâna viitoare, dacă este recomandabil sau chiar viabil să se organizeze turneul de la Wimbledon din acest an, care ar trebui să înceapă pe 29 iunie, dar starea de spirit este insuficientă. Richard Lewis, șeful executivului extern, a declarat, miercuri seara că în principiu, consiliul „lucrează din greu pentru a aduce certitudine planurilor noastre”, după multe speculații recente.

Lewis, recunoaște că o amânare ar fi dificilă, dar a spus că, clubul se va consulta cu principalele părți interesate ale jocului - LTA, ATP, WTA, ITF și celelalte trei slam-uri mari. El a adăugat: „Cea mai importantă considerație este cea a sănătății publice și suntem hotărâți să acționăm responsabil prin deciziile pe care le luăm.”

Pe Wimbledon, este aproape incert de a se mai disputa jocuri de tenis, ținând cont de prognozele prim-ministrului pentru o aplatizare a coronavirusului în 12 săptămâni, abandonând-use astfel toate planurile de a lua o decizie până la sfârșitul lunii aprilie, se menționează într-un articol publicat de BBC.

„Cu o astfel de incertitudine, schimbarea contractelor mari, pe termen lung și stabilirea unor noi date acceptabile reciproc este dificil și complicat, așa cum se poate observa din ceea ce s-a întâmplat cu Jocurile Olimpice”, a spus miercuri o personalitate cu experiență îndelungată în negocierea acordurilor sportive internaționale TV. „Din acest motiv, aș spune că șansele ca Wimbledon să meargă înainte în iunie sunt mici până la zero. Trebuie Iuată o decizie acum, sau anulezi totul."

După cum se cunoaște, jucătoarea Simona Halep a intrat, din 13 iulie 2019, în rândul membrilor de onoare ai All England Club, unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din lume, având până în prezent 375 membri.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X