București, 26 Decembrie 2019

Antoine Griezmann: Am venit la Barça pentru a învăța un stil nou de joc și pentru a crește la nivel personal

../Imagini-010-2019/antoine-griezmann

Într-un interviu acordat pentru UEFA.com, difuzat și preluat miercuri de L'Equipe, internaționalul francez Antoine Griezmann, a discutat despre transferul său la Barça și la relația sa cu Lionel Messi, evocând câteva amintiri.

Antoine Griezmann a fost întrebat de ce s-a alăturat echipei FC Barcelona în această vară, răspunzând: „Nu am părăsit Atlético pentru a câștiga Liga Campionilor sau pentru a câștiga mai multe titluri. Am venit aici la Barça pentru a învăța un stil nou de joc, o nouă filozofie și pentru a crește la nivel personal”.

Griezmann are cuvinte de laudă pentru vechea sa echipă, Atletico, dar în aceiași măsură își laudă noul său coechipier de la Barca, Lionel Messi, spunând: „Atlético poate câștiga și Liga și Liga Campionilor, ei au o echipă bună și antrenor pentru a face acest lucru. Este fantastic să-l vezi pe Messi, ce poate face pentru echipă. Toată lumea este în spatele lui. Întotdeauna gândește cum să câștige, muncește mult înaintea meciurilor și studiază fiecare detaliu. Vorbim despre un jucător pe care s-ar putea să nu-l mai vedem niciodată sau parcă ar exista doar o dată la 40 de ani. Trebuie să profităm de el, fie că suntem coechipierii lui, fani în tribune sau antrenorii lui. Ce poate face cu mingea este incredibil și este o plăcere să-l vezi jucând și să joci alături de el”.

Reușitele lui Antoine Griezmann cu Barcelona

În evoluțiile sale cu Barcelona, în La Liga, are un număr de 7 goluri marcate, fiind în spatele lui Messi, care conduce în top-ul marcatorilor cu 13 goluri și a lui Luis Suarez, care are 10 goluri marcate.

În Champions League, Antoine Griezmann, are un singur gol marcat, fiind în spatele lui Luis Suarez, cu 2 reușite și Lionel Messi, cu 2 reușite. Pe 25 Februarie, Barcelona se va confrunta în dublă manșă cu Napoli, în optimile Champions League, prima întâlnire, are loc în deplasare. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Voluntari-Viitorul-1-2

 

Citește și: Cu un gol norocos, marcat pe finalul partidei, FC Viitorul câștigă în deplasare cu FC Voluntari

Lanterna roșie a Ligii 1, FC Voluntari are și mult ghinion, întrucât în partida disputată luni, acasă cu FC Viitorul, a pierdut pe finalul...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X