București, 16 Aprilie 2019

Astra Giurgiu obține primele puncte în play-off, după victoria împotriva echipei Sepsi

../Imagini-003-2019/Sepsi-Astra-0-1

Luni, în ultima partidă a etapei a 5-a, Sepsi OSK și Astra s-au confruntat la Sfântu Gheorghe, rezultatul final fiind de 1-0, în favoarea giurgiuvenilor, urmare a golului marcat de fundașul Cestor, în minutul 88.

Echipa condusă de pe bancă Costel Enache, a meritat victoria, deși fără Alibec în echipă, a dovedit că are un lot mult mai experimentat. Cele trei puncte obținute, sunt primele de altfel în cele 5 etape ale turului play-off.

Introducerea în teren a lui Llullaku, în prima parte a reprizei secunde, a fost una inspirată a lui Costel Enache, jucătorul albanez a fost și coautorul singurului gol al partidei.

Mijlocașul echipei Sepsi, Gabriel Vașvari, a declarat după eșecul de pe teren propriu cu Astra, la televiziunea Digi, următoarele: „Din păcate, n-am reușit să câștigăm nici în această seară. Nu trecem printr-un moment foarte bun, ne doream foarte mult victoria, dar din păcate n-a fost să fie. La golul primit, a fost acea lovitură de colț, nu știu dacă Moura, atunci când a dat mingea în afara terenului, dacă nu a fost faultat, dar până la urmă noi trebuia să ne apărăm mult mai bine la acea fază și să nu primim gol. Trebuia să fim mult mai concentrați, fiind ultimele minute ale jocului.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Mircea-Rednic

 

Citește și: Mircea Rednic: „Deși ar fi vrut să joace, Nistor s-a încălzit bine la ultimul meci al naționalei”

Cu o zi înaintea partidei de vineri, din cadrul etapei a 3-a, din play-out, ce va avea loc pe stadionul din Ștefan cel Mare, între Dinamo și Hermannstadt,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X