Astra și FC Botoșani, au terminat la egalitate, într-o partidă a etapei a 28-a din Liga 1

București, 19 Martie 2021

../Imagini-03-2021/Astra-Botosani-1-1

Miercuri la Giurgiu, pe un gazon îmbibat cu apă și mult nămol, Astra și FC Botoșani, au terminat la egalitate, scor 1-1, rezultat ce nu avantajează prea mult nicuna dintre formații, pentru obținerea unui loc de playoff. Jocul a fost dinamic, jucătorii au depus mult efort, în special pentru menținerea echilibrului.

Jucătorii echipei Astra, au dominat prima repriză, creând-uși mai multe ocazii clare de gol, au avut și o bară în minutul 39, prin Mihai Răduț, dar cu toate acestea, la singurul atac mai consistent al oaspeților, Enriko Papa a deschis scorul în minutul 43, cu un șut excelent din 14 metri.

În partea a doua a meciului, a fost introdus în teren la Astra, Mattia Montini, care a dinamizat atacul, fiind și autorul golului din minutul 79, cu o reluare cu capul. Mai putem consemna jocul excelent făcut de atacantul echipei giurgiuvene, Mihai Răduț, în condițiile stării gazonului.

După acest rezultat, FC Botoșani rămâne cel puțin provizoriu pe locul 5, cu 38 puncte, putând să coboare un loc, în cazul unei victorii pe teren propriu a echipei FC Argeș, în partida cu Academica. Astra Giurgiu ocupă tot provizoriu locul 7, cu 36 puncte, putând să mai coboare o poziție, dacă FC Argeș va învinge sâmbătă acasă pe Academica.

Declarația mijlocașului Enriko Papa (FC Botoșani), după egalul cu Astra

Autorul golului echipei FC Botoșani, Enriko Papa, declarat și omul meciului, a declarat după egalul obținut cu Astra, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Nu contează să fii omul meciului, contează să câștigăm puncte. Ar fi trebuit astăzi să fim în playoff, am jucat foarte bine pe un asemenea teren, dar în repriza a doua, din cauza ploii, arăta foarte rău. La golul primit cred că a fost fault în atac. Dacă nu a dat, trebuie să acceptăm, aceiași problemă, nu avem ce să facem. Noi trebuie să jucăm, să arătăm în teren. După jocul nostru, cum am evoluat cu echipele mari trebuie să fim în playoff și se vede acest lucru. Veneam după trei înfrângeri cu echipe mari ca FCSB, Craiova și Sepsi, este normal să pierzi cu echipe ca acestea, dar astăzi ne-am zis să jucăm fotbal cum știm noi și rezultatul va veni.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X