București, 04 Aprilie 2019

Astra și-a luat revanșa cu CFR Cluj, după meciul de campionat și îi învinge în Cupă, pe același stadion

../Imagini-003-2019/CFR-Astra-1-3-Cupa

Miercuri, pe stadionul echipei CFR Cluj, într-un meci din semifinalele Cupei Romniei, partida tur, CFR Cluj a pierdut disputa cu Astra Giurgiu, scor 1-3, urmând ca peste 3 săptămâni să se dispute returul, la Giurgiu.

După ce, în urmă cu 4 zile, pe același stadion, CFR Cluj cu o formație completă, învingea Astra cu scorul de 1-0, în play-off, de data aceasta, CFR Cluj a aliniat în echipa de start un unsprezece, din rezerve, numai Camora a jucat în startul ambelor partide și a pierdut cu brio.

Pentru CFR Cluj, a marcat în minutul 15, Cristi Bud, iar pentru Astra Giurgiu, Valentin Gheorghe a deschis scorul în minutul 4, apoi Pierre Begue a punctat pentru 2-1 în minutul 35. Mihai Butean avea să marcheze în minutul 51, pentru scorul de 3-1, rezultat cu care s-a și încheiat partida.

Atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, a declarat după victoria cu CFR Cluj, la televiziunea Digi, următoarele: „Putem spune că suntem favoriți la accederea în finala Cupei, dar încă nu s-a terminat, cum am marcat noi trei goluri, pot să marcheze și ei. Important este să nu ne pierdem concentrarea și să rămânem cu picioarele pe pământ”. Întrebat despre acuzele care le-au fost aduse de jucătorii de la CFR, după meciul din play-off, precum că s-au dat la o parte în meciul cu FCSB, Alibec a răspuns: „Dacă veneau de la spectatori, mai spuneam, dar de la oameni de fotbal, care stau toată ziua pe teren, mi se pare absurd. Probabil din frustrare, nu știu, din neputință probabil, stau și vorbesc, cum fac și alții, de altfel.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Sepsi-Craiova-0-1

 

Citește și: Trei puncte obținute de U Craiova, în meciul cu Sepsi. Scorul de pe tabelă nu reflectă realitatea din teren.

Vineri, în prima partidă a etapei a 2-a din play-off, Universitatea Craiova a câștigat în deplasare cu Sepsi OSK, scor 1-0, rezultat ce nu reflectă...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X