Atacantul lui Juventus, Paulo Dybala a fost testat pentru coronavirus, cu rezultat pozitiv!

București, 22 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Paulo-Dybala.jpg

Fotbalistul Paulo Dybala a fost supus unor teste medicale care au relevat pozitivitatea sa față de Coronavirus-COVID-19. Începând cu miercuri, 11 martie, jucătorul aflat în izolarea voluntară la domiciliu, va continua să fie monitorizat și să urmeze același regim. El este bine și este asimptomatic, se menționează într-un comunicat postat pe pagina oficială web a clubului Juventus.

Atât atacantul lui Juventus, argentinianul Paulo Dybala, cât și fostul căpitan al națiomnalei Italiei, Paolo Maldini, au fost testați pozitiv pentru coronavirus. Într-un mesaj pe contul său de Instagram, Dybala a spus că el și iubita lui, au amândoi virusul, dar sunt în stare de sănătate bună. „Atât eu cât și Oriana am fost testați pozitiv”, a spus Dybala, 26 de ani. "Din fericire suntem în condiții perfecte."

Directorul tehnic al AC Milan, Paulo Maldini și fiul său Daniel, au rezultat pozitiv la testul pentru coronavirus, iar într-o declarație postată pe site-ul clubului, reiese că „sunt bine”. Daniel Maldini, în vârstă de 18 ani, s-a antrenat cu prima echipă AC Milan și că el și tatăl său, 51 de ani, au petrecut două săptămâni în auto-izolare acasă și vor rămâne în carantină „până la recuperarea clinică”, menționează site-ul BBC Sport.

Dybala este cel de-al treilea jucător al lui Juve, care are confirmat virusul, după Daniele Rugani și Blaise Matuidi, câștigător al Cupei Mondiale, cu Franța.

Prietena lui Dybala, Oriana Sabatini, cântăreață, actriță și model argentinian, este nepoata fostei jucătoare de tenis Gabriela Sabatini, campioana din 1990 a US Open.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X