Atacantul lui PSG, Edinson Cavani, a ajuns în Uruguay, după suspendarea Ligue 1, datorită Covid 19

București, 20 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Edinson-Cavani.jpg

Atacantul lui PSG, Edinson Cavani, a ajuns joi în Uruguay, după ce campionatul francez a fost suspendat, datorită epidemiei de coronavirus. S-a alăturat orașului său natal din Salto „pentru a ajuta dacă este necesar”.

Ca și Neymar și Thiago Silva, care s-au întors în Brazilia, după ce L1 a fost suspendată din cauza epidemiei de coronavirus, Edinson Cavani a părăsit Parisul pentru a se întoarce în țara natală.

Atacantul uruguayan (33 de ani) a ajuns joi pe aeroportul din Montevideo Carrasco, cu o mască pe față și mănuși. El a luat imediat direcția spre Salto, orașul său natal, situat la granița cu Argentina. „Sper să găsim rapid o soluție. Voi încerca să acord o mână de ajutor pentru Salto ", a explicat el conform cotidianului francez L'Equipe.

Cavani este unul dintre jucătorii de fotbal ai clubului parizian care a jucat în campionatul din Franța, în mijlocul pandemiei coronavirusului care este răspândit în întreaga lume și care a paralizat fotbalul, iar jucătorii urmează un program de antrenament personalizat. Clubul PSG nu și-a obligat jucătorii să se rămână la Paris din cauza pandemiei coronavirusului care zguduie lumea.

„Să sperăm că totul poate fi rezolvat și că lucrurile se vor reașeza”, spune Cavani la Telenoche 4, înainte de a se deplasa spre orașul său natal Salto.

După ultima etapă disputată Ligue 1 din Franța, la data de 8 martie, după care, campionatul a fost suspendat, PSG ocupa locul 1, din 27 partide, cu 68 puncte, cu 12 puncte peste ocupanta locului secund Marseille. În clasamentul golgheterilor din Ligue 1, pe prima poziție se situează Kylian Mbappe (PSG) și Wissam Ben Yedder (Monaco), cu câte 18 goluri, în timp ce, Edinson Cavani are 4 goluri marcate.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X