../Imagini-010-2020/Barca-Eibar-1-1

Barcelona a terminat egal cu Eibar, scor 1-1, echipă din coada clasamentului

București, 30 Decembrie 2020

Fără Leo Messi în echipă, Barcelona s-a chinuit cu Eibar, într-o partidă din cadrul etapei a 16-a, din LaLiga, disputată marți pe stadionul Nou Camp și terminată la egalitate, scor 1-1. Golurile au fost înscrise de Ousmane Dembele, minutul 67, pentru Barcelona, respectiv Garcia Kike, minutul 57, pentru Eibar.

Sistemul VAR a fost folosit de două ori decisiv, prima dată în minutul 8, când s-a acordat un penalty pentru Barcelona și ratat de Martin Braithwaite, apoi în minutul 25, când Barcelonei, i s-a anulat corect un gol înscris din poziție de ofsaid, de același Martin Braithwaite.

Rezultatul de egalitate obținut de Barcelona și pe propriul teren, a avut poate drept consecință și nefolosirea lui Messi pentru acest joc, de către antrenorul Ronald Koeman, nefiind trecut nici pe lista de rezerve, o decizie care și-o asumă. Locul 6 din clasament, pe care îl ocupă după acest rezultat, nu este unul care să fie pe placul fanilor sau al conducerii clubului și este posibil ca antrenorul să fie destituit în următoarea perioadă.

Interviul antrenorului Ronald Koeman (Barcelona), după egalul cu Eibar:

Antrenorul echipei Barcelona, Ronald Koeman, a declarat după egalul obținut cu Eibar, conform ziarului spaniol AS, următoarele: „Prima repriză ne-a costat, datorită ieșirii cu mingea și pasele verticale între linii, pentru că adversarul ne-a strâns bine. Aveam nevoie de multe pase pentru a găsi omul liber. Nu știu de ce, dacă din frică sau altceva. Uneori, ocaziile ne-au lipsit. În a doua repriză am creat mai multe ocazii. Remiza nu este corectă, dar în acest sezon ni se întâmplă de prea multe ori. Facem lucrurile bine, echipa luptă până în ultimul moment, dar la final nu avem toate cele trei puncte.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X