București, 11 Ianuarie 2019

Barcelona pierde meciul cu Levante, scor 1-2, în prima manșă a optimilor Cupei Regelui

../Imagini-dec-2019/Levante-Barcelona-2-1

Joi, în ultima partidă a primului tur din optimile Cupei Regelui din Spania, disputată la Valencia, pe stadionul Ciutat de València, între formațiile Levante și FC Barcelona, s-a încheiat cu scorul de 2-1. FC Barcelona a pierdut și datorită faptului că, din echipa standard, au lipsit vedetele Leo Messi și Luis Suarez.    

Pentru Levante, au marcat Erick Cobaco, minutul 4, Borja Mayoral, minutul18, respectiv Philippe Coutinho, minutul 85 (pen), pentru Barcelona. La meci au asistat 17600 de spectatori.

Antrenorul echipei FC Barcelona, Ernesto Valverde, a declarat imediat după înfrângerea cu Levante, conform cotidianului AS, următoarele: „A fost un meci împotriva unei echipe care nu se afla în scenariul său ideal, jucând pe contraatac de la minutul unu, ceea ce a devenit mai complicat și nu am transformat ocaziile pe care le-am avut. Din fericire, jocul lui Denis Suarez ne-a adus penalty-ul, care lasă disputa deschisă. Am pierdut și intenția noastră nu a fost de a pierde, am avut momente când am făcut multe greșeli, am avut dificultăți în prima parte și în cele din urmă, toată lumea folosește trucurile lor."

Au evoluat următoarele formații, Levante: Aitor- Cabaco, Postigo, Chema (Jason, m. 69)- Coke, Prcic, Campaña, Simón- Rochina (Doujouré, m. 75)- Boateng (Morales, m. 62), Borja Mayoral.

FC Barcelona: Cillesen- Semedo, Chumi (Lenglet, m. 58), Murillo, Miranda (Sergi Roberto, m. 46)- Aleñá, Busquets, Arturo Vidal- Malcom (Denis Suárez, m. 67), Dembélé, Coutinho.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

Imagini-dec-2019/Atalanta-Juventus-2-2

Citește și: Juventus obține un scor egal în deplasare cu Atalanta și rămâne neînvinsă după 18 etape

Miercuri, pe stadionul Atleti Azzurri, din Bergamo, Atalanta s-a confruntat într-o partidă din etapa a 18-a, cu liderul Serie A, Juventus, la capătul căreia...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X