Beckham a fost eliminat - doar după opt minute de joc
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Beckham a fost eliminat - doar după opt minute de joc

david-beckham-psgBucuresti, 29 aprilie 2013. Mijlocașul echipei Paris Saint-Germain, David Beckham a fost eliminat - doar după opt minute de joc în partida susținută în deplasare și câștigată cu 1-0, cu Evian TG.

David Beckham a intrat în teren în minutul 83. pentru ca 7 minute mai târziu să primească primul cartonaș galben. În prelungirile meciului, minutul 90+3, a incasat al doilea galben și automat cartonașul roșu.

Întâlnirea s-a încheiat într-o încăierare generală, fiind împărțite cartonașe roșii pentru PSG, portarului Salvatore Sirigu și lui Saber Khlifa de la Evian. PSG poate ajunge la un nou titlu francez după 19 ani săptămâna viitoare. Dar Beckham, poate deveni primul englez care a câștigat titluri de campion cu patru țări diferite, va pierde ziua cea mare probabil datorita etapelor de suspendare.

Antrenorul echipei PSG, Carlo Ancelotti a declarat: "În această parte a sezonului de toate jocurile sunt dificile. Toate echipele joacă pentru ceva".

Cu 4 jocuri inainte de terminarea campionatului francez, conduce in clasament PSG cu 73 pct, fiind urmată de Marseille cu 64 pct.

Alexandru Neata


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.