Benfica si Chelsea joaca finala in Liga Europa
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Benfica si Chelsea joaca finala in Liga Europa

benfica-chelseaBucuresti, 03 mai 2013. Potrivit ultimelor stiri si pariuri fotbal, Benfica Lisabona si Chelsea s-au calificat in finala din Liga Europa dupa ce au trecut in semifinale de Fenerbahce si FC Basel.

Joi seara au avut loc mansele retur ale semifinalelor din Liga Europa. Cel mai interesant se anunta meciul dintre Benfica Lisabona si Fenerbahce. In meciul din tur de la Istanbul turcii au castigat cu 1-0. Acum portughezii au inceput foarte bine si au deschis scorul in minutul 9 prin Nico Gaitan. Lucrurile s-au complicat pentru Benfica in minutul 23 cand arbitrul a dictat un penalty pentru Fenerbahce la hentul facut in careu de Ezequiel Garay. Aceasta lovitura de pedeapsa a fost transformata fara probleme de Dirk Kuyt. Pana la pauza Benfica a revenit insa in avantaj. In minutul 35 Oscar Cardozo a marcat pentru 2-1. Acesta a fost scorul primei reprize desi Fenerbahce a ratat pe final doua mari ocazii. Dupa pauza Benfica a iesit decisa sa rezolve rapid soarta calificarii. Dupa ce a irosit o ocazie buna, Oscar Cardozo a inscris in minutul 66 si astfel scorul era 3-1 pentru Benfica. Turcii au incercat sa mai inscrie o data pe finalul meciului, insa n-au reusit si astfel Benfica se califica in finala. 

In ultimul act al competitiei, Benfica se va duela cu Chelsea care a avut un meci destul de usor dupa ce in Elvetia a castigat cu 2-1. N-au lipsit insa emotiile deoarece  potrivit unui comentariu live de fotbal, FC Basel a condus la pauza cu 1-0 in urma golului marcat de Mohamed Salah in prelungirile primei reprize. Dupa pauza Chelsea a revenit in forta si a rezolvat partida in primele 15 minute ale reprizei secunde cand a punctat de trei ori prin Fernando Torres, Victor Moses si David Luiz.

Bogdan Marinescu; imagine, chelseadaft


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.