Brazilianul Ronaldinho, încarcerat în Paraguay, după ce a călătorit cu pașaport falsificat

București, 14 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Ronaldinho.jpg

Deținătorul Balonului de Aur 2005 și fost component al echipei FC Barcelona, brazilianul Ronaldinho, împreună cu fratele său, veniseră la Asuncion (Paraguay), pe 6 Martie, pentru a promova o carte și a participa la diverse evenimente caritabile. Cei doi bărbați și-au arătat pașapoartele către poliția de frontieră, care nu a găsit imediat nicio discrepanță. Poliția Paraguayului a cercetat apoi la hotelul în care erau cazați cei doi bărbați. Anchetatorii au descoperit că pașaporturile celor doi frați erau false, făcute la Asuncion în urmă cu câteva luni, potrivit ministrului de Interne, Euclides Acevedo.

Justiția paraguayană a respins vineri apelul depus de avocații brazilianului Ronaldinho, încarcerat timp de o săptămână în Paraguay, unde este cercetat pentru utilizarea pașaportului fals, se menționează într-un articol publicat de site-ul francez L'Equipe.

„Nu există nicio modificare a riscului de a evita și obstrucționa ancheta, ceea ce justifică măsura preventivă pentru menținerea în detenție a fraților Assis Moreira”, au explicat cei trei judecători chemați să se pronunțe.

Potrivit judecătorului Gustavo Amarilla, responsabil de dosar, ancheta încearcă să „cunoască motivele reale ale prezenței lor" în Paraguay. "Ar putea fi și alte lucruri, cum ar fi o asociere criminală, sau spălarea banilor", a spus acesta.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X