București, 24 Mai 2019

Bucurie în taberele celor de la Călărași și Sibiu, după eșecul suferit de FC Voluntari la Mediaș

../Imagini-004-2019/Gaz-Voluntari-4-0

Joi, în ultima partidă a etapei a 12-a, din play-out-ul Ligii 1, disputată la Mediaș, Gaz Metan a spulberat FC Voluntari, scor 4-0 și trece din nou pe prima poziție a clasamentului, la egalitate de puncte cu Dinamo, ambele câte 42 de puncte. Dacă și după ultima etapă, a 14-a, cele două echipe sunt la egalitate de puncte, Dinamo se va posta pe locul 1, întrucât Gaz Metan a beneficiat de rotunjirea punctelor la startul play-out.

Cele patru goluri ale medieșenilor, au fost marcate de David Caiado, 32; Mario Rondon, 68 (pen); Darius Olaru, 86 și Ely Fernandes, 90+2. Cea mai mare ocazie de gol a celor din Voluntari, a fost în minutul 20, atunci când Ion Gheorghe, scăpat singur spre poartă, a șutat din 14 metri, însă portarul Pleșca, i-a închis unghiul, reușind să respingă.

Repriza a doua, a aparținut în totalitate elevilor lui Edward Iordănescu, care s-au dezlănțuit, reușind să marcheze încă de trei ori și să mai rateze câteva situații de gol. Am putut remarca pe Darius Olaru, care a obținut penalty-ul din minutul 68 și a marcat golul al 3-lea.

Prin înfrângerea suferită, FC Voluntari nu scapă de grijile locului de baraj, pentru rămânerea în Liga 1. Elevii lui Cristiano Bergodi, vor întâlni luni pe propriul teren echipa Hermannstadt, într-un adevărat derby al codașelor clasamentului. Emoțiile celor din Voluntari vor continua, chiar în cazul unei victorii, până în ultima etapă, dacă Dunărea va câștiga acasă cu Gaz Metan, partidă ce se va disputa duminică.

Tehnicianul echipei FC Voluntari, Cristiano Bergodi, a declarat după eșecul înregistrat cu Gaz Metan, la televiziunea Digi, următoarele: „ Am avut o primă repriză bună, am avut o mare ocazie prin Ion Gheorghe și alta cu Popadiuc. Nu știu ce sa întâmplat în a doua parte, probabil că după penalty, la 2-0, au omorât meciul și nu a fost ușor pentru noi. A fost un meci greu, pentru că am întâlnit o echipă foarte bună, care împreună cu Dinamo, se luptă pentru câștigarea play-out-ului. Echipa Gaz Metan are jucători tehnici și cu forță. Păcat după evoluția din prima repriză, chiar dacă pierdeam cu 1-0, jucasem bine.”  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Junior-Morais

 

Citește și: Liga 1, play-off, etapa a 8-a ǀ Victorie importantă în lupta pentru titlu, obținută de FCSB la Craiova

Duminică, pe Ion Oblemenco, într-un meci din etapa a 8-a, a play-off-ului Ligii 1, FCSB a reușit să se impună cu scorul de 2-0 și să-și păstreze...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X