București, 10 Martie 2019

CFR Cluj câștigă primele trei puncte în play-off, după meciul cu Sepsi, scor 3-1

../Imagini-002-2019/CFR-Sepsi-3-1

Sâmbătă, în primul meci din play-off, CFR Cluj a câștigat pe propriul teren, împotriva echipei Sepsi OSK, după ce ambele echipe au terminat meciul în inferioritate numerică. Trebuie menționat faptul că, Culio a fost eliminat cu 20 de minute înaintea finalului de meci, iar de la Sepsi, Mensah a văzut cartonașul roșu în minutele de prelungiri ale partidei.

Pentru CFR, Țucudean a deschis scorul în secunda 20 a meciului și își consolidează poziția de golgheter, cu 17 reușite. Au mai înscris Djokovic în minutul 57 și Ciprian Deac, în minutul 90+3, din penalty, în timp ce pentru Sepsi, a marcat Gabriel Vașvari, minutul 48.

Cea mai mare ocazie de gol a avut-o Sato, în minutul 36, atunci când Arlauskis s-a făcut remarcat și a respins în corner. CFR Cluj a început să tragă de timp, încă din minutul 1, după golul lui Țucudean, dorind să-și conserve avantajul de pe tabelă.

După meci, atacantul echipei CFR Cluj, George Țucudean, a declarat la televiziunea Telekom, următoarele: „Mă bucur că am marcat și că per total a fost bine și în final am câștigat. Încerc să joc cât mai bine, să-mi fac treaba, muncesc la antrenamente, la meciuri și răsplata vine. Până la reunirea lotului la Națională, mai avem un meci, important este să fim sănătoși, pentru că doar accidentarea ne poate scoate din formă. Înainte de schimbarea mea, am spus că mă doare piciorul și le-am zis că trebuie să ies, n-avea sens să continui, nefiind 100%. Golul l-am luat pe o relaxare a noastră, dar este bine că am reparat-o rapid. Cartonașul galben l-am luat pentru că am protestat. L-am meritat, pentru că i-am spus arbitrului să ne lase puțin mai liberi să jucăm, pentru că la orice contact ne dădea galben, dar este greșeala mea, știu că am greșit.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-002-2019/Chelsea-Malmo-3-0

Citește și: Chelsea se califică în optimile Europa League, după ce a trecut de Malmo, scor general 5-1

Într-un meci din 16-zecimile Europa League, disputat Joi pe stadionul Stamford Bridge din Londra, Chelsea a învins cu 3-0 echipa suedeză Malmo..

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X