București, 28 Iulie 2019

CFR Cluj obține toate punctele puse în jocul cu Dinamo și trece provizoriu pe primul loc

../Imagini-006-2019/CFR-Dinamo-1-0

În partida disputată sâmbătă la Cluj, Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a trimis în teren o echipă alcătuită din rezerve, mai puțin portarul Arlauskis, în confruntarea cu Dinamo, pentru a-și menaja titularii, în vederea partidei de marți din turul 2 al preliminariilor Champions League, din deplasare cu Maccabi Tel-Aviv.

Dinamo, cu antrenorul secund pe bancă, Sebastian Moga, a dat o replică destul de bună, în comparație cu primele două partide disputate, dar a pierdut partida pe final, mai precis în minutul 82, dintr-un penalty controversat și transformat de Billel Omrani.

Din minutul 88, CFR Cluj a evoluat în 10 oameni, Sebastian Mailat fiind eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. După ce fusese introdus în teren în minutul 63, a primit primul cartonaș galben după 10 minute.

În etapa următoare, Dinamo va întâlni acasă, nou promovata Academica Clinceni, ambele echipe fără nici un punct din primele trei meciuri disputate, clasate pe ultimele locuri ale clasamentului, 13 și 14. CFR se va deplasa la Ploiești pentru întâlnirea cu Chindia Târgoviște, o altă nou promovată.

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după victoria cu Dinamo, la televiziunea Digi, următoarele: „Pentru mine, victoria este importantă, pentru că a fost obținută de jucători mai puțin folosiți. Să schimbi 10 jucători, nu cred că a mai existat și să și câștigi, mai ales că meritam să câștigăm, am avut mari ocazii cu Aurelio și Costache, care au ratat cu poarta goală. Cestor a avut o minge în cap. La meciul cu Dinamo, nu poți avea mai mult de 5 ocazii. Clar că, meciul n-a fost strălucit, ambele echipe au jucat la rezultat. Dacă marcam în prima repriză, cred că era un meci mai bun, se deschideau și cei de la Dinamo, poate egalau sau poate mai marcam goluri. Dacă vom ajunge cât mai departe în Europa, sută la sută voi mai schimba formația, la fel ca în această seară.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/CFR-v-Poli-Iasi-1-1

 

Citește și: CFR Cluj obține un egal cu Politehnica Iași, pe teren propriu și continuă evoluția mediocră

Dan Petrescu și trupa sa, trebuie să se mulțumească cu rezultatul de egalitate de pe teren propriu cu Politehnica Iași, ținând cont că ieșenii puteau da lovitura...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X