../Imagini-05-2020/Botosani-CFR-0-2.jpg

CFR Cluj rămâne singura echipă neînvinsă, după 4 etape în playoff-ul Ligii 1

București, 21 Iunie 2020

Așa cum declarase portarul Arlauskis, după victoria cu FCSB, precum că, CFR Cluj va merge „pas cu pas” spre un nou titlu de campioană, așa s-a și întâmplat după ultima deplasare de sâmbătă, în partida cu FC Botoșani, câștigând alte trei puncte mari.

FC Botoșani venea după o pauză de peste trei luni, datorate pandemiei, urmată de amânarea partidei de la Craiova, unde se depistase medicul echipei cu COVID, iar CFR Cluj a profitat, speculând erorile din apărarea botoșenenilor și a dat impresia că a forțat atât cât a fost nevoie pentru a-și asigura victoria.

Prin dubla realizată (minutele 2- pen și 12), atacantul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac a ajuns la cifra de 50 goluri marcate în Liga 1, ajungând pe locul 2 în clasamentul golgheterilor din această ediție de campionat, cu 10 goluri marcate.

Duminica viitoare, CFR Cluj va întâlni pe propriul teren, formația de pe locul secund U Craiova, un meci de 1x2, având în vedere faptul că atacantul echipei craiovene Koljic, este în formă sportivă deosebită. Depinde foarte mult cum vor pregăti meciul cei doi antrenori, Dan Petrescu și Cristiano Bergodi.

Declarația antrenorului echipei CFR Cluj, după victoria cu FC Botoșani:

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat după victoria cu FC Botoșani, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Aveam mare nevoie de aceste trei puncte, mai ales că, U Craiova a câștigat ieri în minutul 92. Știam că va fi foarte greu și sincer, mă bucur pentru victorie și pentru atitudinea băieților. A fost o reacție pozitivă, după meciul cu FCSB, unde n-au jucat așa de bine și astăzi au meritat victoria. Lui Ciprian Deac, care a totalizat 50 goluri în Liga 1, îi doresc cât mai multe, pentru că la ce profesinist este, merită orice. Deac împreună cu Culio, sunt cei mai buni profesioniști cu care eu am lucrat.”

„Botoșani-ul a jucat foarte bine, ca de obicei, au atacat, au încercat. Din această cauză a fost greu, dar de obicei aveam ghinion. Astăzi n-am avut nici ghinion și am avut și un arbitraj foarte bun, care de obicei aici la Botoșani, nu prea este bun. Va urma două zile de odihnă, după care trebuie să pregătim foarte atent meciul cu U Craiova. Știu că cei de la Craiova joacă marți cu o echipă a Botoșaniului obosită, care va avea și un drum lung până la Craiova. Posibil să ia alte trei puncte și atunci vor veni la noi, să-și joace șansa ca să câștige”, a spus în încheiere Dan Petrescu.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X