București, 15 Aprilie 2019

CFR Cluj și FCSB, au remizat în derby-ul etapei a 5-a din play-off, scor 0-0

../Imagini-003-2019/Vinicius-sut-cu-capul

Derby-ul etapei a 5-a, dintre CFR Cluj și FCSB, disputat duminică pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, a fost unul fără goluri și fără nici un șut pe spațiul porții, în schimb clujenii au avut două șuturi în bară, cîte unul în fiecare repriză.

Meciul a fost unul de uzură, ambele echipe s-au anihilat reciproc, respectând probabil sarcinile tactice primite de la cei doi antrenori, neriscând nimic. Rezultatul a fost unul avantajos pentru CFR, întrucât păstrează distanța de trei puncte față de FCSB . În cazul în care, diferența de trei puncte se va menține, înaintea meciului dintre FCSB și CFR Cluj, din ultima etapă, ce se va disputa pe Arena Națională, CFR va fi avantajată chiar dacă va pierde meciul, întrucât FCSB a beneficiat de rotunjirea punctelor la startul play-off.

Mihai Teja, tehnicianul echipei FCSB, a declarat după egalul cu CFR Cluj, la televiziunea Telekom, următoarele: „Prima repriză, a fost una foarte bună a noastră, în care am controlat jocul. Nu este ușor să joci cu CFR Cluj, este o echipă care se apără foarte bine, o echipă care nu riscă nimic, nu poți să joci un fotbal deschis. Am avut câteva ocazii bune și am avut multe momente când am avut mingea și am încercat să-i dezechilibrăm. A doua repriză, a fost una echilibrată și din păcate, n-am putut să câștigăm. Ne doream foarte mult, venisem să câștigăm, am încercat să jucăm cu jucători cât mai ofensivi și cu jucători pe care i-am avut pe bancă, dar n-am reușit să dăm gol. Eu am încredere în șansele noastre, am încredere în echipă, în jucători. Au avut o atitudine bună, au alergat destul de mult, și-au făcut bine treaba. Sigur, se putea mult mai mult, dar atât am putut.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Mattia-Montini

 

Citește și: Cu 6 puncte din trei partide, în play-out, Dinamo urcă provizoriu pe prima poziție

Vineri, în prima partidă a etapei a 3-a, din play-out, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo câștigă cu scorul de 2-0, împotriva echipei Hermannstadt,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X