București, 31 Iulie 2019

CFR Cluj trece de Maccabi Tel-Aviv, scor general 3-2 și întâlnește Celtic în turul 3 al Ligii Campionilor

../Imagini-006-2019/Maccabi-CFR-2-2

Marți, pe stadionul Municipal din Netanya, CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 2-2 în partida retur din turul 2 preliminar al UCL și va întâlni în turul 3, Celtic Glasgow, în dubla manșă.

Pentru CFR Cluj, au marcat Emmanuel Culio, minutul 19 din penalty și Mario Rondon, minutul 42, iar pentru Maccabi, au marcat Nick Blackman, minutul 15 și Yonatan Cohen, minutul 48. Golgheterul la zi al Champions League, Billel Omrani, nu a reușit să înscrie, dar și-a făcut bine treaba, hărțuind apărarea gazdelor.

Cel mai bun jucător al echipei CFR Cluj, a fost Emmanuel Culio, autor al unui gol și a fost jucătorul care l-a făcut pe portarul gazdelor Andreas Gianniotis, prin șutul violent din afara careului, să respingă în față, la autorul golului 2 marcat de Rondon.

Directorul sportiv al echipei CFR Cluj, Bogdan Mara, a sintetizat printr-o intervenție telefonică la televiziunea Digi, calificarea în turului 3, după dubla Cu Maccabi Tel-Aviv, spunând: „Am văzut o echipă, care a știut ce vrea în această seară (CFR Cluj), care a jucat o partitură tactică foarte bună. Dan Petrescu a reușit să-i motiveze foarte bine și să-i facă să știe ce au de făcut pentru această calificare, pe un teren greu, pe o temperatură infernală. A fost o atmosferă senzațională, chiar după fluierul final, suporterii gazdelor au continuat să-și încurajeze favoriții.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/pexels-photo

 

Citește și: În sport există lupte și lupte pentru victorie

Cea mai recentă victorie în tenis i-a făcut pe români mândri, dar a reamintit și de alte realizări din sport ale acestui an, cum ar fi victoriile în fotbal din cadrul Campionatului Euro U21...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X