COVID 19 ǀ UEFA poate sugera mini-turnee, ce ar putea decide meciurile rămase din UCL și Europa League

București, 16 Martie 2020

../Imagini-02-2020/UEFA-sigla-UCL-EL.jpg

O sugestie de a încheia restul partidelor rămase a se disputa, ar putea fi pusă în aplicare de UEFA, după videoconferința de marți cu membrii celor 55 state afiliate, va fi organizarea unor miniturnee, într-unul sau două orașe, ar fi una dintre ideile care urmează a fi aprobate.

Organismul de conducere al fotbalului european va decide, cu privire la problemele apărute din cauza impactului pe care coronavirusul îl are asupra calendarului sportiv.

Vor fi prezentate o serie de opțiuni pentru a descongestionarea datele fixate deja, toate urmând să aibe propriile consecințe asupra fotbalului intern și internațional în restul acestui an și în 2021.

O altă opțiune este de așteptat să includă o singură manșă pentru sferturile de finală și semifinalele Champions League și Europa League din acest sezon.

Deși se înțelege că nicio opțiune nu este în afara limitelor, UEFA dorește ca toate ligile să fie terminate pentru a determina promovarea, retrogradarea, pentru a ști care sunt campioanele și care echipe se vor califica pentru viitoarele competiții europene de club.

O oprire completă a fotbalului european în această vară este opțiunea cea mai puțin favorizată, în timp ce organul de conducere al Europei, are nevoie de acordul cluburilor și asociațiilor pentru orice schimbare.

Celorlalte jocuri rămase din Liga Campionilor și Europa League, se vor planifica peste câteva zile și se vor disputa într-unul sau două orașe. Turneul final Euro 2020 pare să fie amânat de Comitetul Executiv al UEFA, se menționează într-un articol publicat de site-ul Sky Sports.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X