București, 07 Septembrie 2019

CS Mioveni și Metaloglobus au remizat, în prima partidă a etapei a 6-a din Liga secundă

../Imagini-007-2019/Mioveni-Metaloglobus-2-2

Vineri pe propriul teren, CS Mioveni a obținut numai o remiză, cu Metaloglobus, scor 2-2, în deschiderea etapei a 6-a, ratând astfel posibilitatea trecerii pe prima poziție a clasamentului Ligii a 2-a.

Pentru CS Mioveni au marcat Valentin Balint, minutul 34 și Raul Costin, minutul 49, în timp ce pentru Metaloglobus, au marcat Andrei Lungu, minutul 37 și Ovidiu Herea, din penalti, în minutul 73.

După acest joc, Metaloglobus, antrenată de Marius Măldărășanu, urcă o poziție în clasament, cu 10 puncte, la egalitate de puncte cu Rapid, care are un joc mai puțin disputat, ajungând pe locul 5, în timp ce Mioveni, rămâne pe locul secund cu 14 puncte.

Căpitanul echipei Metaloglobus, Ovidiu Herea, autorul golului egalizator, a declarat după meci la la televiziunea Digi, următoarele: „Suntem mulțumiți cu acest rezultat, am revenit după ce am fost conduși de două ori. Am întâlnit o echipă foarte bună, știam că ne așteaptă un meci foarte greu, este un punct câștigat în deplasare pentru noi și ne bucurăm că am reușit acest lucru. Veneam după trei victorii importante pentru noi, după ce în primele două etape nu luasem niciun punct. Acest lucru ne-a dat moral și cred că s-a văzut și în seara aceasta, pentru că, după părerea mea, am practicat un fotbal bun. Cred că este un campionat echilibrat, sunt foarte multe echipe bune, cu jucători care au evoluat în Liga 1 și va fi o luptă echilibrată anul acesta la promovare.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/Bogdan-Vintila-FCSB

 

Citește și: Declarația lui Bogdan Argeș Vintilă, la instalarea în funcția de antrenor principal la FCSB

Vineri, în cadrul unei conferințe de presă, Gheorghe Becali, finanțatorul clubului FCSB, însoțit de fostul arbitru Alexandru Tudor și-a prezentat noul antrenor principal...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X