București, 10 Iulie 2019

Campioana CFR Cluj, nu își găsește cadența! Două eșecuri în tot atâtea meciuri oficiale ale sezonului

../Imagini-006-2019/Astana-CFR-1-0

După ce sâmbătă, în primul meci oficial al sezonului, CFR Cluj a pierdut partida din Super Cupa României cu FC Viitorul, a urmat o deplasare grea și obositoare în Kazahstan, cu Astana, în prima rundă a turului 1 preliminar, disputată marți pe terenul sintetic, al celui mai mare stadion, meci pe care l-a pierdut cu același scor de 1-0, ca și în partida cu Viitorul.

Fundașul echipei Astana, Evgeni Postnikov, a reușit să marcheze singurul gol în poarta lui Arlauskis, la o fază banală, care nu anunța nimic. Cel mai periculos jucător al echipei Astana, a fost atacantul român Dorin Rotariu, care a creat de câteva ori panică printre fundașii echipei CFR Cluj.

CFR Cluj putea să se întoarcă din Kazahstan cu un rezultat favorabil, dacă ocaziile mari de gol ale lui Culio (min. 11), Păun (min. 33) sau Omrani (min 81), erau cel puțin una dintre ele fructificate.

Returul acestei duble manșe cu Astana, va fi miercuri la Cluj, începând cu orele 21:00, iar pentru calificarea din turul 2, echipei lui Dan Petrescu îi trebuie o victorie la două goluri diferență, altfel o vom vedea în continuare, evoluând în turul 2, dar... în Europa League.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-005-2019/Italia-Belgia-3-1

 

Citește și: EURO 2019- U21 ǀ Italia învinge Belgia, termină grupa A, pe locul 2 și așteaptă celelalte rezultate

Sâmbătă pe Stadio Città del Tricolore din Reggio Emilia, Italia și Belgia s-au confruntat în ultimul meci al grupei A, de la EURO, rezultatul final fiind de 3-1...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X