căutare personalizată

  

 

 

 

 

 

Liga 1, Etapa a 22-a | Steaua- FC Vaslui, 1-1

Cârţu: Mi-aş fi dorit să debutez cu o victorie în Ghencea

   
    Add to Mixx!

CartuTehnicianul echipei Steaua, Sorin Cârţu, a declarat, sâmbătă, după remiza cu FC Vaslui, scor 1-1, că şi-ar fi dorit să debuteze cu o victorie pe teren propriu, precizând că formaţia sa ar fi meritat să câştige.

"Meritam să câştigăm, sunt mulţumit de ce au făcut băieţii în seara asta. A fost o partidă bună pentru spectatori, un meci dinamic, cu multe execuţii tehnice. Ştiam de unde vine pericolul la Vaslui, ne-am ferit de fazele fixe care ar fi putut fi favorabile lor, însă a venit acel fault şi execuţia lui Adailton. A fost o atmosferă frumoasă, publicul a participat la spectacol şi cred că jucătorii au mulţumit azi. Păcat că n-au venit şi cele trei puncte, mi-aş fi dorit să debutez cu o victorie în Ghencea", a spus Cârţu.

Tehnicianul nu a dorit să comenteze criticile finanţatorului Gigi Becali la adresa fotbalistului Janos Szekely: "Nu comentez ce spune el. Eu nu pot ataca un jucător. Sincer, Janos nu făcea parte din primul 11, dar a trebuit să schimb. Însă Szekely este un jucător de bază pentru noi, poate i-au lipsit şi jocurile în ultimul timp. Altă dată poate va fructifica ocaziile pe care le-a avut azi".

Cârţu consideră că Steaua mai poate spera la titlu. "Când matematica ne dă voie... Matematica ne spune că trebuie să sperăm. Jocul nostru mă face să pot spera la mai multe. Teoretic putem vorbi de campionat, însă sunt multe puncte diferenţă faţă de primele locuri. Mă bucură însă atitudinea jucătorilor, putem face multe lucruri bune", a precizat antrenorul Stelei.

Sorin Cârţu a afirmat că faptul că meciul a fost întrerupt din cauza scăderii luminozităţii a afectat puţin jocul echipei sale. "Ştiam că nu va fi o problemă cu rezultatul final, am înţeles că generatorului îi ia mai mult timp până intră în funcţiune. Poate ne-a tăiat puţin din forcingul pe care îl începusem".

Sursa: Mediafax

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web
trafic site
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash