Megamenu for Bootstrap
 


București, 08 Iunie 2017

Ce spune antrenorul Campioanei, Gheorghe Hagi, despre transferul lui Herea

Gheorghe-Hagi-antrenorul-Campioanei

Antrenorul echipei Campioane FC Viitorul, Gheorghe Hagi, își spune părerea despre primul transfer realizat, cel al lui Ovidiu Herea și despre actualul număr 10 de la Echipa Națională, într-un interviu acordat miercuri presei și difuzat de televiziunea Digi.

În legătură cu transferul lui Ovidiu Herea de la echipa Pandurii Tg. Jiu, retrogradată în Liga secundă, Gheorghe Hagi a declarat: "L-am transferat pe Ovidiu Herea, pentru că îmi place mult de el, este un jucător care se pliază mult pe jocul nostru și cred că o să ne ajute. Are experiență internațională și de Cupe europene. La noi, pentru campionatul intern, are o vârstă destul de bună și o să ne ajute să creștem și mai mult."

Despre numărul 10 de la Națională, Gheorghe Hagi a spus: "Respect decizia domnului Daum, dar numărul 10, nu o să dispară niciodată, dimpotrivă, trebuie să-l căutăm, să-l menținem, să-l formăm și să-l avem totdeauna în teren. Decarul, de când este fotbalul, este un jucător important! Numărul 10 va rămâne întotdeauna. Ați înțeles voi greșit, domnului Daum îi place numărul 10. Îl știu că a avut un jucător foarte bun la Fener, pe Alex. Orice antrenor, și-ar dori să aibe câți mai mulți decari în teren. Jucătorul care poartă numărul 10, este un jucător care decide, creează, are personalitate și schimbă meciul! Dacă nu-l avem, nu-i nicio problemă, trebuie să-l construim. În fotbal, lucrurile se construiesc, se formează. Nimeni nu se naște cel mai bun, dar eu zic că și în momentul de față, îl avem."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii