București, 04 Octombrie 2019

Celtic învinge CFR Cluj, lunând-uși revanșa după meciul din august

../Imagini-008-2019/Celtic-CFR-2-0

După ce în luna august, în faza turului 3 preliminar al Champions League, CFR reușea să elimine Celtic, după un 1-1 la Cluj și 4-3 la Glasgow, de data aceasta, în grupa E, din Europa League, Celtic și-a luat revanșa, învingând CFR Cluj cu 2-0.

Cele două goluri ale partidei disputate joi pe Celtic Park, au fost marcate de Edouard '20 și Elyounoussi '59. După acest rezultat, Celtic trece pe prima poziție a grupei E, cu 4 puncte, în timp ce, CFR Cluj ocupă locul secund al grupei, la egalitate de puncte cu Lazio, (ambele cu câte 3 puncte).

Celtic a meritat pe deplin victoria, fiind echipa care a dominat partida, având o posesie de 54/46, jucătorii au fost mai rapizi, mai preciși în pase, în comparație cu jucătorii lui Dan Petrescu, care au avut o evoluție ștearsă față de meciul cu Lazio din prima etapă a grupei.

Managerul echipei Celtic, Neil Lennon, a declarat după victoria împotriva echipei CFR Cluj, conform BBC Sport, următoarele: „Ne-am dorit o performanță puternică din partea echipei în această seară și am obținut mai mult decât atât. A fost extraordinar. După rezultatele pe care le-am obținut în primele două jocuri, cred că ne dă multe speranțe și ne face să gândim pozitiv pentru viitor.”

Celtic a pierdut o singură partidă în 10 jocuri europene (cea cu CFR Cluj din luna august a.c.), de când Neil Lennon, de 43 ani, a preluat conducerea băncii tehnice, cu șapte victorii și două remize. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/CFR-Lazio-2-1

 

Citește și: Dinamo și FC Botoșani au terminat la egalitate, după erorile de arbitraj ale lui George Rădulescu

Joi pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în fața a 9200 de spectatori, echipa CFR Cluj a învins Lazio, scor 2-1, în prima etapă a grupei E din Europa League...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X