București, 10 Mai 2019

Centrul de greutate al echipelor de club europene, pentru această ediție a UEFA, este Anglia!

../Imagini-004-2019/Chelsea-Frankfurt-1-1

După ce, miercuri cunoșteam finalistele Champions League, Liverpool și Tottenham, ce se vor înfrunta pe 01 iunie a.c., la Madrid, joi, după returul semifinalelor Europa League, știm și ce echipe se vor confrunta în finala de la Baku din 29 mai a.c., Chelsea și Arsenal.

Chelsea a obținut calificarea pentru finala Europa League, destul de greu, după dubla cu Frankfurt. După ce în partida tur, disputată la Frankfurt, scorul a fost 1-1, în returul disputat joi, la Londra, a fost nevoie de două reprize de prelungiri și de loviturile de departajare, întrucât după primele 90 de minute de joc, scorul a fost de 1-1.

Golurile de pe Stamford Bridge, au fost marcate de Loftus-Cheek, în minutul 28, din pasa lui Hazard, pentru Chelsea, respectiv, Luka Jovic, minutul 49, pentru Frankfurt. La penalty-uri, pentru Chelsea a ratat Azpilicueta, iar pentru Frankfurt, Hintengger și Paciencia au ratat.

Partida dintre Chelsea și Frankfurt, a fost condusă bine de o brigadă de arbitri din România, având la centru pe Ovidiu Hațegan, iar asistenții săi au fost Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe. Arbitri adiționali au fost Radu Petrescu și Sebastian Colțescu.

Tehnicianul echipei Chelsea, italianul Maurizio Sarri, a declarat joi, după calificarea în finala Europa League, conform site-ului oficial al clubului londonez: "A fost clar că nu am reușit să înscriem al doilea gol în prima repriză, a fost dificil. Dacă nu ești foarte compact pe teren, este periculos, într-un meci deschis, cu Eintracht Frankfurt. Nu poți să controlezi jocul timp de 90 de minute, dacă nu rămâi în poziții ridicate și dacă nu joci în jumătatea adversă. Nu am putut înscrie al doilea gol și am avut probleme în prima parte a reprizei a doua. Am făcut mai bine în ultima parte, iar în extra-timp jucătorii ambelor echipe, au fost într-adevăr foarte obosiți, dar cred că a fost un meci minunat.”   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Dinamo-Botosani-1-0

 

Citește și: Dinamo învinge FC Botoșani, scor 1-0, în ultima partidă a etapei a 6-a, din play-out

Luni, pe stadionul din Ștefan cel Mare, Dinamo a obținut toate cele trei puncte în partida cu FC Botoșani și se află la a 4-a victorie consecutivă, situând-use...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X