București, 06 Noiembrie 2019

Chelsea și Ajax au terminat egal, în cel mai frumos joc al serii din grupele Champions League

../Imagini-008-2019/Chelsea-Ajax-4-4

Chelsea și Ajax, s-au confruntat marți pe stadionul Stamford Bridge din Londra, într-unul din cele mai frumoase meciuri ale serii din grupele Champions League. Partida din cadrul grupei H, încheind-use la egalitate, scor 4-4, după ce Ajax conducea în minutul 62 cu scorul de 4-1.

Meritul echipei Chelsea, conduse de pe bancă de Frank Lampard, a fost acela că nu a renunțat la joc, chiar la scorul de 4-1. Ajax a evoluat din minutul 68 în 10 oameni, după eliminarea mijlocașului Daley Blind, pentru ca numai după un minut să evolueze în 9 oameni, fundașul Joel Veltman, primind și el cartonașul roșu, din partea arbitrului italian Gianluca Rocchi.

Arbitrajul video a avut mult de lucru în această partidă, fiind consultat în multe faze fierbinți ale jocului, urmare a ritmului de joc foarte înalt.

Pentru Chelsea, au, marcat Jorginho, 5' (pen), 71' (pen), Cesar Azpilicueta, 63', Reece James, 74', în timp ce golurile echipei Ajax, au fost realizate de Abraham, 2' (aut), Quincy Promes, 20', Kepa Arrizabalaga, 35' (aut), Van de Beek, 55'.

Declarațiile de după joc ale antrenorilor celor două echipe:

Antrenorul lui Chelsea, Frank Lampard, a declarat conform BBC Sport, următoarele: "Nu-mi pot explica jocul, pentru toate momentele pe care le putem analiza, o nebunie de joc, am făcut divertisment, cred că, oricine a urmărit asta ar trebui să fi văzut. Respect pentru echipa Ajax, ce spectacol. În general, nu sunt fericit, aceasta este Liga Campionilor și am făcut prea multe greșeli. Cea mai mare plăcere este spiritul pe care l-am arătat întregului stadion. Nu vă pot oferi prea multe despre cartonașele roșii, nu am văzut cu adevărat ce a fost. Mă așteptam ca arbitrul să prelungească jocul spre 10 minute, nu sunt sigur de unde au provenit numai patru minute suplimentare."

Managerul echipei Ajax, Erik ten Hag, a fost întrebat, conform aceleiași surse, despre cele două cartonașe roșii primite într-un minut și a spus: "Fals, nu a fost henț, dar ce poate face Joel Veltman cu mâna? Nu a fost henț, dar trebuie să acceptăm. Sunt mândru de această echipă, a fost un joc magnific. Toată lumea va avea aceeași părere din tribune și de la televizor. Am dictat jocul și suntem foarte dezamăgiți că o singură decizie a putut schimba totul.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/CFR-Craiova-2-0

 

Citește și: Victor Pițurcă, după eșecul U Craiova cu CFR Cluj: „Felicitări CFR-ului, au meritat victoria”

CFR Cluj a reușit victoria cu scorul de 2-0, într-o partidă din cadrul ultimei etape a turului de campionat al Ligii 1, disputată sâmbătă...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X