București, 08 Octombrie 2019

Chindia Târgoviște se întoarce acasă cu toate punctele puse în joc, după partida cu FC Voluntari

../Imagini-008-2019/Autogol-Rodriguez

Luni, pe stadionul Anghel Iordănescu din Voluntari, într-un meci din etapa a 12-a din Liga 1, FC Voluntari a mai făcut încă un pas greșit în lupta pentru supraviețuire în prima divizie și a fost înfrântă de Chindia Târgoviște, scor 1-0.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi, nu a mai obținut nici un punct în clasament din data de 11 august, atunci când reușea să câștige pe terenul echipei FCSB, cu 3-0.

Chindia Târgoviște a obținut victoria, urmare a autogolului marcat de Julio Rodriguez, în minutul 32, în urma unui corner. Meciul a fost unul plictisitor, fără faze deosebite de gol, portarii celor două echipe, aproape că nu au avut ce apăra, cu excepția fazei din minutul 10, atunci când portarul gazdelor Mitrev, a respins șutul lui Dumiter, cu o bună intervenție.

Antrenorul echipei Chindia, Viorel Moldovan, a declarat după victoria obținută cu FC Voluntari, la televiziunea Digi, următoarele: „Știam că vom avea în față o echipă rănită, le-am și spus la ședința tehnică că, Voluntariul este ca un bivol rănit, avea nevoie disperată de puncte. Noi a trebuit să profităm de această problemă a lor, pentru că știam că vor juca și să ne pună probleme. Am reușit victoria, îmi felicit băieții, pentru că defensiv au fost senzaționali. Au mai fost anumite momente când poate ne-am mai destabilizat, dar le-am gestionat destul de bine. Important este că de patru jocuri nu primim gol și aceasta este satisfacția mea cea mai mare. Sunt mândru de acești băieți minunați pe care-i conduc și antrenez.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Constantin-Budescu

 

Citește și: După o partidă cu 5 goluri și o eliminare, Astra obține toate punctele în confruntarea cu Dinamo

Sâmbătă la Giurgiu, într-o partidă a etapei a 10-a, Astra a reușit o victorie importantă în lupta pentru un loc de play-off cu Dinamo, scor 3-2, terminând în 10 jucători...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X