../Imagini-06-2020/George-Ganea.jpg

Chindia este la al 6-lea eșec consecutiv și cu șanse extrem de mici de a evita Liga a 2-a

București, 26 Iulie 2020

Sâmbătă, într-o partidă a etapei a 11-a din playout, FC Viitorul a obținut toate punctele puse în jocul de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște, scor final 4-1. După cum au evoluat, cel puțin în prima repriză, când nu au pus nicio problemă în atac, jucătorii Chindiei păreau resemnați cu gândul că s-ar mai întâmpla vre-o minune și să se poată salva de la retrogradare.

Echipa FC Viitorul, lidera playout-ului, cu 42 puncte după acest joc, a jucat dezinvolt, iar de la introducerea lui Rivaldinho, din minutul 60, a fost și mai eficientă pe tabela de marcaj, acesta reușind o dublă în minutele 72 și 83. Celelalte goluri ale echipei lui Gheorghe Hagi, au fost înscrise de George Ganea, minutul 42 și Gabi Iancu, minutul 62. Golul lui Gabi Iancu îi consolidează poziția de golgheter al Ligii 1, cu 18 reușite, fiind urmat de Alibec și Cicâldău, ambii cu câte 14 goluri. Pentru Chindia, a înscris Daniel Florea în minutul 65, cu un șut din afara careului, care a fost și cel mai bun om al echipei.

Chindia, aflată pe ultimul loc al clasamentului cu 17 puncte și cu două restanțe, ambele cu Dinamo, întâlnește miercuri la Ploiești pe Academica și îi trebuie neapărat victorie ca să mai poată avea ceva speranțe de supraviețuire în Liga 1. Cu Emil Săndoi pe bancă, după ce a preluat echipa, în locul lui Viorel Moldovan, Chindia nu a reușit să acumuleze niciun punct.

Declarația lui Daniel Florea, după eșecul cu FC Viitorul:

Atacantul echipei Chindia, Daniel Florea, a declarat după eșecul cu FC Viitorul, la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Am obținut trei puncte în tur cu FC Viitorul, iar astăzi din păcate, s-a văzut limitele noastre. În rest, prea multe nu mai sunt de spus. Noi vrem să ne salvăm, dar mai trebuie să și poți. Nu știu dacă trebuie să ne facem vre-un plan anume, pentru că mai sunt puține meciuri de jucat, dar dacă vom trata fiecare meci cu încredere și cu ardoare să câștigăm, la final tragem linie și vedem ce am agonisit. Din păcate în ultimele șase etape, n-am luat niciun punct, am căzut și pe o pantă mai puțin optimistă și se vede în jocul nostru.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X