București, 08 Noiembrie 2019

Ciprian Deac: Arlauskis a prins o zi mare și ne-a salvat în multe momente

../Imagini-008-2019/Mario-Rondon

CFR Cluj a obținut trei puncte importante după partida cu Rennes, scor 1-0, disputată joi la Cluj, în cadrul grupei E, din Europa League și își consolidează șansele de a juca în primăvara europeană, mai precis în șaisprezecimile Europa League.

Până atunci, mai are de trecut două obstacole importante, cel de la Roma cu Lazio, din 28 noiembtie și ultimul la Cluj, pe 12 decembrie, cu Celtic, din care va trebui să obțină cel puțin un punct pentru a-și vedea visul împlinit.

Mario Rondón, a marcat singurul gol al partidei cu Rennes, de pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, în minutul 87, cu o deviere cu capul, în urma unei faze fixe și tot el și-a lăsat echipa în 10 oameni, după ce a fost ușor eliminat în minutul 90, pentru un fault obișnuit de joc, în urma căruia a primit cartonașul roșu.

Deși Rennes a stat la cârma jocului, creând-uși nenumărate ocazii de gol, având și o posesie de 61/39%, CFR a avut în portarul Arlauskis un înger păzitor, salvând-uși echipa din multe situații critice.

Declarațiile de după joc:

Atacantul echipei CFR Cluj, Mario Rondón, autorul singurului gol, a declarat la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Eu nu sunt eroul partidei, eroul este întreaga echipă și nu eu pentru că am marcat. Este meritul tuturor pentru această victorie. Chiar astăzi de dimineață am muncit faze fixe și mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm. Am simțit motivația și munca celui care intră să-și ajute echipa pe parcursul meciului, asta mi-am dorit și eu, să-mi ajut echipa, să câștige forță în atac. Este important și pentru mine și pentru club, pentru întrega țară, să ne calificăm, mai avem două partide și vom lupta, de ce nu, să ajungem pe primul loc.”

Extrema dreaptă a CFR-ului, Ciprian Deac, a declarat la același post TV, următoarele: „A fost un meci de infarct, mai ales pe final, unde au venit peste noi. A fost și acea ocazie, nu mai știu ce a fost la noi în careu, dar este bine că am câștigat trei puncte. Nu știu dacă meritam victoria, dar cu suflet și cu dăruință, se pot face lucruri mari. La niciun meci nu trebuie să ne apărăm, dar întâlnind adversari puternici, vrem nu vrem trebuie să ne retragem. Este bine că Arlauskis a prins o zi mare și ne-a salvat în multe momente. Lucră mult fazele fixe la antrenament, ne bucurăm că ne-a ieșit și în seara aceasta.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-008-2019/Poli-Iasi-v-Botosani-0-3

 

Citește și: FC Botoșani câștigă în deplasare meciul cu Poli Iași, disputat acasă, scor 3-0

În ultima partidă a turului de campionat al Ligii 1, Politehnica Iași a jucat luni acasă, împotriva echipei FC Botoșani, tocmai pe stadionul din Botoșani...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X