../Imagini-03-2020/Claudiu-Niculescu.jpg

Claudiu Niculescu: Trebuie să fim cu toții responsabili, nu numai în fotbal, dar și în general

București, 15 Mai 2020

Antrenorul echipei CS Mioveni, aflată pe locul doi al clasamentului Ligii a 2-a, Claudiu Niculescu, a avut joi o intervenție telefonică la canalul de televiziune DigiSport, după măsurile luate de FRF, privind playoff-ul din Liga a 2-a și nu numai. După înjumătățirea punctelor, UTA este pe prima poziție cu 25 puncte, urmată de CS Mioveni și Turris, cu 20 puncte, apoi un grup de trei echipe cu câte 19 puncte, FC Argeș, Petrolul și Rapid. Playoff-ul va începe pe data de 04 Iulie, urmând să așteptăm tragerea la sorți.

„Săptămâna viitoare urmează să facem testele Covid, dar va fi mai greu cu cazările, pentru că nu prea avem o soluție în acest moment, deoarece n-avem cantonament la baza proprie. Jucătorii vor fi transportați de la hotel la terenul de antrenament. La baza de antrenament avem condiții bune. Testele Covid vor fi făcute la început și după aceea la fiecare 7 zile, iar dacă totul decurge bine, continuăm treaba”, a declarat Claudiu Niculescu.

Întrebat de realizatorul emisiunii, Radu Naum, cum i se pare sistemul de playoff, cu înjumătățirea punctelor, Claudiu Niculescu a spus: „Suntem mulțumiți, n-avem de ce să mergem la TAS. De la locul doi în jos, nu s-au schimbat foarte multe, doar cele de pe locurile 5 și 6, au câștigat câte un punct. Oricum, era distanța foarte mică. Este normal ca UTA să fie supărată, pentru că și noi dacă am fi fost în locul lor, am fi fost supărați. Nu mi se părea corect dacă era promovată direct UTA, așa cum s-a procedat în Liga a 3-a, atât timp cât mai sunt destul de multe puncte puse în joc și matematic nu ești promovat, trebuie să joci.”

Claudiu Niculescu a fost întrebat, dacă i se pare că FRF ar încerca să aducă în prima Ligă echipe cu tradiție, precum Rapid și Petrolul, spunând în încheiere: „Până la urmă, totul se decide pe teren, chiar nu aș putea să mă pronunț și nici nu cred până la urmă. Nu înțeleg de ce lași cluburile să voteze, întrucât la Liga 1, nu s-a votat. Accept ceea ce s-a votat, meseria noastră, este să antrenăm. Este mult mai dulce o promovare obținută pe teren decât orice altceva. Toate echipele care vor promova, vor pleca cu un handicap imens, datorat calendarului de meciuri. Se termină contractele unor jucători și dacă nu vor să semneze prelungirea, ce faci? Lucrul cel mai important pentru această perioadă, este ca totul să decurgă în siguranță, pentru că eu zic că va fi foarte greu și sper să nu se îmbolnăvească vre-un jucător. Trebuie să fim cu toții responsabili, nu numai în fotbal, dar și în general.”

Autor, Alexandru Neață

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X