Coferința de presă a selecționerului României U21, Adrian Mutu, înaintea partidei cu Ungaria U21

București, 27 Martie 2021

../Imagini-04-2021/Adi-Mutu

Cu o zi înaintea partidei din cadrul Campionatului European U21, dintre Ungaria U21 și România U21, selecționerul Adrian Mutu a susținut o conferință de presă, în Ungaria, la baza de pregătire a Complexulului Sportiv Bánka Kristóf Sportközpont. Partida dintre Ungaria U21 și România U21, se va disputa în această seară, pe stadionul Bozsik Aréna din Budapesta, începând cu orele 19:00 și va fi condusă de o brigadă de arbitri din Belgia, având-ul la centru pe Lawrence Visser.

Partida dintre selecționatele Ungariei U21 și României U21, va fi transmisă în direct de postul național de televiziune TVR 1, precum și la radio, pe Radio România Actualități.

În prima partidă a Grupei A, disputată miercuri, România a remizat cu Țările de Jos, scor 1-1, golul echipei antrenate de Adi Mutu, a fost înscris de Andrei Ciobanu. În clasament, după prima etapă, situația se prezintă astfel: Germania U21, 3pct; Olanda U21 și România U21, câte 1 punct; Ungaria U21, 0 pct.

Selecționerul Adrian Mutu, a răspuns întrebărilor jurnaliștilor prezenți la conferința de presă susținută vineri la Budapesta. Întrebat cum erau meciurile cu Ungaria, din punctul său de vedere, ca jucător și cum este acesta în calitate de antrenor, Adi Mutu a răspuns: „Este o încărcătură foarte mare și bineînțeles diferită față de cea a jucătorului și cea de acum a antrenorului. Derby-ul rămâne derby, așa îl vedem noi. Va fi un meci foarte greu, sunt sigur că Ungaria va juca cu multă ambiție, așa cum o s-o facem și noi și sper să câștigăm.”

Întrebat de un alt jurnalist, ținând cont de investițiile maghiarilor în infrastructură, comparabil cu noi, dacă România U21 este mai bună în acest moment ca cea similară a Ungariei, Adi Mutu a spus: „Eu cred că avem o echipă mai valoroasă, cred în echipa mea, sunt sigur că băieții sunt conștienți de acest lucru. Ei au investit mult în infrastructură, în copii și juniori și țin să-i felicit pentru toate condițiile pe care ni le-au oferit și sperăm ca într-o zi, să fim și noi la același nivel.”

„Dacă vom lua cele trei puncte, vom fi într-o poziție favorabilă, pentru a ieși din grupă și a ne califica mai departe. Vom juca ofensiv, dar acest lucru implică să ai și un echilibru în apărare. Cuvântul de ordine pentru meciul cu Ungaria U21, va fi echilibru, atât în faza ofensivă cât și cea defensivă. Trebuie să jucăm cu cap, să dăm ritm meciului și să reușim să luăm cele trei puncte”, a mai spus Adi Mutu în încheiere.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X