../Imagini-08-2020/Mirel-Radoi

Conferința de presă a lui Mirel Rădoi, cu o zi înaintea partidei cu Islanda, din semifinala play-off EURO 2020

București, 08 Octombrie 2020

Astăzi, începând cu orele 21:45, selecționata României întâlnește la Reykjavik, selecționata Islandei, partida contând pentru semifinalele play-off, EURO 2020. Partida este eliminatorie, cine câștigă va disputa finala play-off, pe data de 12 Noiembrie 2020, cu învingătoare partidei care se dispută tot astăzi, dintre Bulgaria și Ungaria.

Trebuie să mai spunem că, partida de la Reykjavik, va fi condusă de o brigadă de arbitri din Slovenia, având la centru pe Damir Skomina, iar arbitrajul VAR este asigurat de spaniolul Juan Martínez Munuera. Partida va fi transmisă în direct la televiziune, de Pro TV.

Înaintea antrenamentului oficial de pe National Stadium din Reykjavik, selecționerul Mirel Rădoi, însoțit de mijlocașul Nicolae Stanciu, au susținut conferința de presă, răspunzând ziarițtilor prezenți. Mai trebuie menționat că lotul României, odată ce a ajuns la Reykjavik, au efectuat testele COVID 19 și până la ora conferinței de presă nu sosiseră rezultatele.

Declarația lui Mirel Rădoi, antrenorul echipei României, cu o zi înaintea partidei cu Islanda:

Selecționerul Mirel Rădoi, a declarat la conferința de presă, de dinaintea partidei cu Islanda, conform paginii oficiale de Facebook a FRF, următoarele: „Nu avem nicio problemă că nu au sosit rezultatele testelor COVID, planurile noastre pentru partida de mâine, continuă la fel. Noi ne-am făcut treaba, am fost prezenți așa cum și autoritățile de aici ne-au primit la aeroport, am făcut testele și probabil că se întârzie pentru că au fost făcute târziu aseară, dar nu avem nicio problemă. În continuare, ne concentrăm cu băieții pentru această partidă, chiar nu sunt îngrijorat. Toți jucătorii din lot, n-au nicio problemă înaintea antrenamentului oficial.”

Întrebat, câți titulari are în minte înaintea începerii antrenamentului, Mirel Rădoi a răspuns: „N-aș putea să spun exact câți anume, putem vorbi de un 50%, pentru că în continuare mai avem un antrenament, mai avem informații de verificat în această seară și mâine dimineață, după antrenamentul din această seară. După aceea vom vedea, în funcție de ceea ce am pregătit la antrenament, la ce s-a gândit ca strategie pentru acest meci. Trebuie să fim sinceri și să spunem că, avem mai multe planuri de joc, pentru că jocul poate fi atât în favoarea noastră cât și-n defavoarea noastră, dar trebuie să ne gândim și că este o partidă ce ar putea dura 120 minute.”

O altă întrebare a jurnaliștilor prezenți, a fost despre cum l-a simțit pe Denis Alibec, din punct de vedere mental, al încărcăturii psihice, care tocmai s-a transferat în Turcia, Mirel Rădoi a spus: „Nu este cazul nici al lui Denis Alibec, nici al altor jucători, sunt la fel de conectați, aceasta este partea bună a lucrurilor. Suntem încrezători pentru partida de mâine. Este clar că mâine seară, va fi o partidă dificilă și aici m-aș referi puțin, chiar la banca tehnică, pentru că, să nu uităm, au un antrenor care a fost 7 ani de zile la Naționala Suediei, s-a apucat de antrenorat în 1981, când eu m-am născut. Are multă experiență și la fiecare meci își arată capacitățile din punct de vedere tactic.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X