../Imagini-08-2020/Romania-Austria-0-1

Contraperformanță: Naționala României pierde trei meciuri consecutive în 6 zile

București, 15 Octombrie 2020

După ce joi, Naționala României, cu Mirel Rădoi pe bancă, a ratat orice șansă de calificare la EURO 2020, prin înfrângerea cu Islanda din deplasare, a venit un alt eșec, duminică la Oslo cu Norvegia, în Liga Națiunilor, scor 4-0, apoi ca totul să fie așa cum a spus Rădoi, să limiteze proporțiile scorului cu Austria, așa s-a și întâmplat, am scăpat cu numai un gol primit!

Meciul de miercuri de pe stadionul Ilie Oană, cu Austria, a fost unul destul de modest din partea României și s-a văzut crisparea din partea jucătorilor, cel puțin a celor din atac, astfel când erau în preajma careului, greșeau pasa decisivă, s-au alegeau să tragă orbește la poartă. În comparație cu jucătorii austrieci, care au avut alte două ocazii mari de gol, trimițând mingea în bară, ai noștrii, n-au avut nicio ocazie mare de gol.

Golul Austriei a fost marcat de mijlocașul Alessandro Schöpf, în minutul 76. Cu cele trei puncte obținute, Austria ocupă locul 1 în Liga B, grupa 1, la egalitate de puncte cu Norvegia, ambele cu câte 9 puncte, iar România, cu 4 puncte, ocupă locul 3. În noiembrie, urmează ultimele două jocuri în grupă, cu Norvegia, acasă pe 15 noiembrie și cu Irlanda de Nord în deplasare, pe 18 Noiembrie.

Declarația portarului Ciprian Tătărușanu, după eșecul cu Austria:

Portarul Ciprian Tătărușanu, care a fost cel mai bun jucător al Naționalei României, după înfrângerea cu Austria, la flash-interviul de după meci la postul de televiziune Pro TV, următoarele: „Ne-am dorit victoria, cred că toată lumea a văzut o altă atitudine astăzi. Am făcut un joc bun, din păcate, în această perioadă și dacă facem un joc bun, nu reușim să câștigăm. După trei meciuri, în care nu obținem niciun punct, trecem printr-o perioadă foarte grea. Aș vrea să ies în evidență, atunci când câștigă echipa, încerc la fiecare meci să ajut cât de mult echipa, dar se pare că și noi, la aceste trei meciuri, nu ne-am făcut treaba așa cum trebuie. La primele două meciuri, atitudinea noastră a fost foarte slabă, iar astăzi, atitudinea a fost la cel mai înalt nivel, concentrarea la fel, dar din păcate, nu a fost de ajuns. Este normal ca după trei înfrângeri să fie și critici. Vom încerca să avem aceiași atitudine pentru ultimele două meciuri rămase din Liga Națiunilor și poate reușim să le câștigăm și să terminăm grupa, cu o altă față.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X