Coronavirus: Atacantul lui Inter, belgianul Romelu Lukaku, a donat o sumă de bani unui spital din Milano

București, 21 Martie 2020

../Imagini-02-2020/Romelu-Lukaku.jpg

Atacantul Inter Romelu Lukaku a anunțat vineri că a făcut o donație de 100000 Euro, pentru a ajuta un spital milanez lovit puternic de pandemia coronavirusului.

Inter Milan a lansat vineri un videoclip al atacantului lor, Romelu Lukaku, în care internaționalul belgian de 26 ani, a anunțat că a donat 100.000 de euro spitalului San Raffaele din Milano. Lombardia este una dintre regiunile italiene cele mai afectate de epidemia de coronavirus.

„Italia este o țară incredibilă care a făcut atât de multe lucruri bune pentru mine și familia mea. Acesta este motivul pentru care vreau să ajut această țară", a spus jucătorul, transferat din vara trecută la Inter. Săptămâna trecută, celălalt club din oraș, AC Milan, a donat 250.000 de euro agenției regionale de urgență în domeniul sănătății din Lombardia, menționează într-un articol cotidianul francez L'Equipe.

La suspendarea campionatului italian, după data de 23 februarie, |Inter ocupa locul 3, cu 54 puncte din 25 etape, iar Romelo Lukaku, avea la activ 17 goluri marcate, clasând-use pe locul 3 în clasamentul golgheterilor.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X