../Imagini-04-2020/Cristiano-Bergodi-U-CV.jpg

Cristiano Bergodi: Obiectivul este normal, să câștigăm titlul, dar nu este ușor

București, 21 Mai 2020

Aflat la jumătatea perioadei de carantină, noul antrenor al Universității Craiova, Cristiano Bergodi, a avut miercuri o intervenție telefonică la canalul de televiziune Digi Sport, declarând printre altele că, obiectivul principal este câștigarea titlului. Reamintim că, după două etape de playoff, U Craiova se află pe locul 3 la egalitate de puncte cu FCSB, ambele câte 26 puncte și la 4 puncte în spatele liderului CFR Cluj.

Întrebat de realizatorul emisiunii Radu Naum, cât timp au durat negocierile cu U Craiova, Cristiano Bergodi a declarat: „Negocierile au durat foarte repede, adică două zile. M-a sunat Marcel Popescu, după ce, Dl Rotaru i-a spus, sună-l pe Cristiano și să facem discuția pentru a antrena Craiova. Pentru mine, a fost o surpriză plăcută, pentru că nu credeam că pe 7 mai, puteam să mă întorc în România și să antrenez, după experiența cu FC Voluntari. Atunci, am vorbit cu Dl Rotaru și ne-am înțeles imediat. Și în ianuarie puteam veni ca antrenor, dar la mici detalii nu ne-am înțeles și am venit acum. Am venit cu modestie și cu plăcere pentru a face o treabă bună.”

Cristiano Bergodi a răspuns și la întrebarea cu privire la obiectivul pentru acest sezon cu U Craiova, spunând: „Obiectivul este normal, să câștigăm titlul, dar nu este ușor. Deja echipa cu Corneliu a făcut o treabă foarte bună. În clasament suntem pe al 3-lea loc, împreună cu FCSB, cu aceleași puncte. Este normal, 4 puncte avem de recuperat în 8 meciuri. Cel mai important este să jucăm în Europa, acesta fiind obiectivul minimal. Este normal ca, continuarea contractului meu să depindă de acest obiectiv. Pentru mine este o șansă foarte importantă, după ce la Voluntari, nu am făcut bine, echipa juca foarte bine în ultimele meciuri, dar au fost și probleme, cred eu.”

„După ce ies din carantină, este normal, am văzut multe meciuri ale echipei, o cunosc foarte bine și pot spune că cel puțin un lucru poate fi îmbunătățit, măcar faza defensivă, fiind vorba de toată echipa care trebuie să se implice foarte bine. Încet-încet, putem implementa câteva din ideile mele și după aceea, se va vedea dacă facem o treabă bună, în acest minicampionat de 8 meciuri. Pentru mine, nu este o prioritate îmbunătățirea locului în acest moment. Echipa are jucători tehnici și valoroși. Avem primele două jocuri acasă cu Botoșani, apoi cu Astra. Din păcate, ne vor lipsi spectatorii. Oricum ne gândim la victorii”, a spus în încheiere Cristiano Bergodi.

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X