../Imagini-010-2020/Cristiano-Ronaldo-jucatorul-secolului

Cristiano Ronaldo desemnat jucătorul secolului, în cadrul ceremoniei de la Dubai-Globe Soccer 2020

București, 29 Decembrie 2020

În cadrul festivității pentru decernarea premiilor anuale de la Dubai, Globe Soccer Awards 2020, ce a avut loc duminică, la care au participat printre alții și Președintele FIFA, Gianni Infantino, jucătorul secolului a fost desemnat Cristiano Ronaldo.

În vârstă de 35 ani, Cristiano Ronaldo, născut în Portugalia, a evoluat de-a lungul carierei la Sporting Lisabona, Manchester United, Real Madrid și actualmente, Juventus. În anul 1987, Cristiano a fost promovat în echipa de seniori a clubului Sporting Lisabona de Ladislau Boloni, pe atunci antrenorul acestei echipe.

Echipa anului a fost atribuită clubului Bayern Munchen, titlul de antrenor al anului, a fost decernat lui Hansi Flick (Bayern Munchen), iar Robert Lewandowski a fost desemnat jucătorul anului. Totodată, Pep Guardiola, a fost numit antrenor al secolului la evenimentul din Dubai.

Interviul atacantului Cristiano Ronaldo, după decernarea Globe Soccer Awards 2020:

Despre fiul său Cristiano Jr, care a fost prezent la festivitatea de la Dubai, în cadrul unui interviu, Cristiano Ronaldo a spus: „Nu cred că are în prezent ce trebuie pentru a ajunge la vârf. Uneori sunt dur cu el pentru că bea Coca-Cola și Fanta. Mă enervez și mă lupt pentru asta când mănâncă cartofi prăjiți și alte chestii, știe că nu-mi place asta. Sincer are potențial, este un băiat robust, rapid, driblează bine, dar tot nu este nimic. Îi spun de fiecare dată pentru că este nevoie de multă dăruire, muncă grea. Uneori, când este acasă, îl sfătuiesc să facă banda de alergat, să alerge puțin și apoi să facă o baie cu apă rece pentru a-și reveni. Și se plânge, nu vrea, spune că apa este prea rece. Îl înțeleg, are doar zece ani, dar totul depinde de el. Nu voi pune nicio presiune asupra lui, nu voi face nimic pentru a-l face să devină fotbalist. Desigur, aș vrea să devină, dar va decide dacă vrea să fie medic sau altceva.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X