Cristiano înscrie din penalti și Juventus termină egal cu Milan, în turul semifinalei de Cupa Italiei

București, 14 Februarie 2020

../Imagini-01-2020/Milan-Juve-1-1-Cupa

Joi pe stadionul Giuseppe Meazza din Milan, în prima manșă a semifinalei Cupei Italiei, Milan și Juventus au terminat la egalitate, scor 1-1. În cealaltă semifinală, care a avut loc miercuri, Inter a pierdut acasă cu Napoli, scor 0-1.

Ante Rebic a reușit să deschidă scorul pentru Milan, în minutul 61, în urma unei centrări perfecte a lui Samu Castillejo. Din minutul 71, Milan a evoluat în 10 oameni, după ce Theo Hernandez a primit al doilea cartonaș galben și implicit cartonașul roșu, pentru fault asupra lui Dybala. Măsura eliminării a fost luată de centralul partidei Paolo Valeri.

Pe finalul partidei, Davide Calabria comite un henț în careu, iar apoi după consultarea VAR, se acordă penalti pentru Juventus, transformat de Cristiano Ronaldo.

Declarația celor doi tehnicieni, după egalul Milan-Juventus

Tehnicianul echipei Juventus, Maurizio Sarri a declarat după egalul cu Milan, conform site-ului italian Corriere delo Sport, următoarele: „Nu a fost loc pentru mai mult, iar rezultatul este normal. Suntem într-o fază în care ne străduim să creștem în joc. Am făcut bine ieșirile din apărare, dar am ratat în ultimii douăzeci de metri. Primim goluri în circumstanțe evitabile. Rezultatul poate fi bun având în vedere că urmează meciul retur. Nu sunt îngrijorat. Pjanic și Ramsey? Au făcut un joc bun."

Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, a declarat conform aceleiași surse: „Nu avem niciun regret, pentru că jucătorii mei au dat totul. M-am înfuriat la faza penalty-ului, pentru că a existat un fault asupra lui Ibrahimovic la începutul fazei. Sunt puțin confuz pentru că nu înțeleg care sunt henț-urile văzute și care nu."

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X