../Imagini-05-2020/Budescu.jpg

Cu Alibec în mare vervă de joc, Astra întoarce rezultatul cu FCSB și câștigă cu 3-2

București, 30 Iunie 2020

Luni, în ultima partidă a  etapei a 5-a, din play-off-ul Ligii 1, disputată la Giurgiu, FCSB a fost învinsă de Astra, scor 3-2, după ce până în minutul 36 a condus cu 2-0. Denis Alibec a fost artizanul victoriei echipei Astra, cu două goluri marcate și pasă de gol. Practic lui Alibec i-a ieșit ce a vrut în acest meci, a dat și primul său gol cu capul din cariera de fotbalist.

Jucătorii echipei FCSB, conduși de pe bancă de Bogdan Vintilă, s-au mulțumit cu scorul existent pe tabelă din minutul 28 (2-0) și au redus motoarele, crezând că victoria nu le va scăpa printre degete.

Golurile au fost marcate de către Denis Alibec, minutele 36, 80 și Seto Takayuki, minutul 53, pentru Astra, respectiv Ovidiu Popescu, minutul 18 și Denis Man, minutul 28, pentru FCSB.

După rezultatul înregistrat, Astra Giurgiu ajunge în clasament pe poziția a 3-a, iar FCSB coboară pe locul 4, fără mai avea nicio șansă la titlu, pentru al 4-lea an consecutiv. În etapa următoare, Astra va întâlni tot la Giurgiu liderul campionatului, CFR Cluj. După succesul Astrei cu FCSB, Dan Petrescu și echipa sa, vor avea un meci deosebit dificil, cu o echipă Astra, care joacă fără presiunea rezultatelor și nu are ca obiectiv Cupele Europene, neavând drept de joc.

Declarația lui Denis Alibec, după victoria cu FCSB:

Atacantul echipei Astra Giurgiu, Denis Alibec, declarat și jucătorul meciului, autor al unei duble și unei pase de gol, a declarat după jocul cu FCSB la canalul de televiziune Telekom Sport, următoarele: „Sincer, la 2-0 nu mă așteptam să mai revenim, dar am arătat ca o familie și a fost important că, la pauză am avut și un impuls din partea lui Mister. Am arătat că am jucat ca o echipă mare și am revenit de la 2-0. La pauză, Bogdan Andone ne-a certat un pic, cum fac toți antrenorii. După această partidă mare pe care am făcut-o, cred că merităm și noi un bonus măcar, din partea patronului. Prima repriză, a fost cea mai bună a Stelei din acest campiuonat, chiar nu știam pe unde să mai alergăm. Nu ne așteptam să facă o așa repriză bună, dar știam că o să cadă fizic și s-a văzut acest lucru. După al 2-lea gol al meu, am făcut un semn spre tribune, să tacă, adresat în lipsă suporterilor FCSB, care m-au înjurat la ultimul meci. Când eram acolo, mă lăudau, mă chemau lângă ei și după ce nu am mai jucat la ei, au ajuns să înjure jucătorii. Asta este lipsă de fair-play și de omenie, pentru că eu nu am vrut să plec de acolo, am fost dat afară.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X