București, 11 Septembrie 2019

Cu Eugen Trică la timonă, U Craiova 1948 s-a calificat în șaisprezecimile Cupei României

../Imagini-007-2019/U-Craiova-1948

Marți, într-un meci din etapa a 4-a a Cupei României, ediția 2019-2020, Vedița Colonești a întâlnit pe propriul teren pe U Craiova 1948, rezultat final fiind 2-1, în favoarea craiovenilor. După timpul regulamentar de 90 minute de joc, scorul a fost egal, 1-1, fiind necesare două reprize de prelungiri.

Echipa din județul Olt, Vedița Colonești, care activează în seria a 3-a, din Liga a 3-a, a reușit să deschidă scorul în minutul 52, prin Dalu, iar Stoenac a egalat în minutul 82, rezultatul după 90 de minute, fiind astfel 1-1. În prima repriză a prelungirilor, Ovidiu Dănănae, marchează în minutul 99, un gol destul de frumos, cu un șut cu capul, pentru U Craiova 1948, scor final 2-1.

Formația U Craiova 1948, alături de antrenorul său Eugen Trică și de cei aproape 1000 de fani, care au făcut deplasarea, au scandat minute în șir după meci, manifestând-uși bucuria calificării în șaisprezecimile Cupei României. Nu au fost uitați rivalii din Liga 1, fosta CSU și actuala U Craiova, să-i apostrofeze și să strige împotriva lor.

Nici în campionatul Ligii a 3-a, din seria 4, echipa administrată și finanțată de Adrian Mititelu, nu stă rău, ocupând locul 2, cu trei victorii din 3 meciuri, la egalitate de puncte cu Giroda și Giarmata Vii, care ocupă prima poziție, despărțite de golaveraj.

În afara celor aproape 1000 de fani din tribună, meciul a fost urmărit live pe canalul youtube de peste 1700 persoane, ceea ce reprezintă un interes deosebit pentru această echipă, la fel cum există și pentru Steaua București, care activează în Liga a 4-a. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-007-2019/FCSB-Vitoria-0-0

 

Citește și: După egalul cu Vitória SC, FCSB pleacă cu șanse mult diminuate în partida retur de la Guimaraes

Joi, în prima manșă a play-off-ului Europa Ligue disputată la Giurgiu, între FCSB și formația portugheză Vitória SC, rezultatul a fost unul de egalitate, fără goluri...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X