Cu doi oameni în plus, CFR Cluj a ajuns să tragă de timp în jocul cu Dinamo!

București, 06 Aprilie 2021

../Imagini-04-2021/CFR-Dinamo-1-0

În ultima partidă a etapei a 29-a, disputată luni la Cluj, echipa locală CFR a întâlnit luni Dinamo și încheiată cu scorul de 1-0. Golul a fost marcat de Bilel Omrani, în minutul 80, din centrarea scurtă a lui Păun.

CFR Cluj venea după eșecul din etapa anterioară cu FCSB, având un moral la cote minime, lucru ce s-a văzut în partida cu Dinamo, în care atacul nu a mers așa cum trebuia. Mai mult, CFR Cluj a evoluat cu doi oameni în plus pe teren, după eliminările lui Paul Anton, minutul 31 și Florin Bejan, minutul 37, ambii pentru cumul de cartonașe galbene, după protestele jucătorilor dinamoviști, la adresa centralului Marcel Bârsan.

Jucătorii CFR-ului au evoluat mai bine înaintea celor două eliminări ale dinamoviștilor, având și cea mai mare ocazie de gol a meciului, prin Debeljuh, care a trimis mingea în bară, în minutul 27. Nu înțelegem tactica lui Edi Iordănescu, întrucât cel mai periculos atacant, Bilel Omrani, a fost introdus în teren deabia la pauză. Autorul golului, Bilel Omrani, a mai avut câteva ocazii mari de gol, însă de fiecare dată, portarul dinamoviștilor, norvegianul Kongshavn, a prins o zi mare, la debutul său în Liga 1.

Cu cele trei puncte obținute, CFR Cluj a acumulat 63 puncte, cu un punct mai puțin decât FCSB, iar în etapa următoare, va evolua la Craiova cu Universitatea. Dinamo rămâne în continuare pe locul 14, cu 27 puncte, iar în etapa următoare, decimată de jucători suspendați, în urma eliminărilor și a cumulului de câte 4 cartonașe galbene, va evolua acasă cu Academica, o echipă ce își joacă ultima șansă a păstrării locului actual, de a juca în playoff.

Declarația antrenorului Gigi Mulțescu (Dinamo), după eeșecul cu CFR Cluj

Antrenorul echipei Dinamo, Gigi Mulțescu, a declarat după eșecul cu CFR Cluj, la canalul TV Telekom Sport, următoarele: „Mă încearcă un sentiment de indignare, dar nu pot să zic nimic. Așa ceva n-am întâlnit, parcă miroase a iz de Pașcani și Mureșanu. Este inimaginabil ce poate să facă un om îmbrăcat în negru. Jucătorii mei au fost extraordinari, au acoperit terenul în opt inși! În rest ce să zic, nici nu merită atenție acești arbitri, nu sunt oameni. Ambele eliminări sunt injuste și incorecte, sigur că da. Avem mulți jucători suspendați pentru jocul cu Academica, să vedem, ne adunăm, nu ne predăm, așa că, nu mor câinii când vor alții!”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

P

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X