../Imagini-07-2020/Lens-PSG-1-0

Cu multe indisponibilități în echipă, PSG pierde la Lens, prima partidă oficială a sezonului

București, 11 Septembrie 2020

Cu multe vedete care au jucat finala Champions League, indisponibile, datorită carantinei, printre care enumerăm pe Neymar, Mbape, Di Maria, Marquinhos, Icardi, PSG a pierdut joi primul meci oficial al actualului sezon, în deplasarea cu Lens, scor 0-1, mai precis un meci restanță din prima etapă a Ligue 1.

Singurul gol al partidei, a fost înscris de atacantul echipei Lens, Ignatius Ganago, 57, după o gafă a fundașului lateral Ignatius Ganago. Victoria echipei Lens este meritată și se preconiza încă din prima repriză deznodământul partidei, după ocazia aceluiași Ignatius Ganago, din minutul 17. După ce gazdele conduceau pe tabelă cu 1-0, puteau să-și mărească avantajul în minutul 63, la reluarea excelentă cu capul, a lui Simon Bokote Banza, însă portarul echipei PSG, Marcin Bulka, de 20 ani, a respins.

Partida s-a disputat cu un număr limitat de spectatori în tribunele stadionului Bollaert-Delelis. Cei 5000 spectatori au fost dispuși atât la peluze cât și în tribune, toți purtau măști, foarte disciplinați, fără fumigene sau alte asemenea lucruri.

Declarația lui Thomas Tuchel, antrenor la Paris Saint-Germain, după eșecul cu Lens:

Thomas Tuchel, antrenorul echipei Paris Saint-Germain, a declarat după partidă, conform site-ului oficial al clubului PSG, următoarele: „Am văzut o primă repriză bună, cu multă posesie în jumătatea adversarului nostru, cu mult efort pentru a câștiga mingea. Am controlat jocul, am jucat cu un ritm bun, o atitudine bună și o structură bună. A fost o primă repriză bună, dar este clar că și nouă ne-au lipsit șansele. Nu a fost posibil să ne creăm șanse și asta s-a întâmplat și în a doua jumătate a meciului. Trebuie să recunosc că ne-a lipsit ritmul după golul primit și a fost simțită oboseala după minutul 75. A fost greu să reușim mai mult. Trebuie să acceptăm această înfrângere. Nu este sfârșitul sezonului, ci doar începutul. Vom avea patru jocuri de jucat în 10 zile.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X