../Imagini-09-2020/Iulian-Cristea

Cu victoria obținută în deplasare cu Chindia, FCSB își consolidează poziția a 2-a din clasament

București, 03 Noiembrie 2020

În ultima partidă a etapei a 9-a, din Liga 1, disputată luni pe stadionul Ilie Oană, FCSB a învins Chindia Târgoviște, cu scorul de 2-0, totalizând 21 puncte în clasament, aflâd-use la trei puncte distanță, în spatele liderului U Craiova și cu același număr de puncte, peste ocupanta locului 3, CFR Cluj.

Victoria echipei FCSB este meritată, remarcând jocul combinativ și în viteză, ce i-a surprins pe târgovișteni, o echipă temătoare, arătând-uși totuși limitele. Golurile au fost marcate de Iulian Cristea, în minutul 23, după ce portarul Aioani nu a intervenit la o centrare și Cristi Tănase, minutul 56, cu un șut din marginea careului, bine plasat.

Cu golul înscris, Cristi Tănase totalizează 7 reușite și îl egalează pe coechipierul său, Denis Man, în clasamentul golgheterilor Ligii 1. După etapa de la sfârșitul acestei săptămâni, campionatul se întrerupe pentru două săptămâni, pentru jocurile Echipei Naționale. FCSB va juca sâmbătă pe Arena Națională, cu FC Botoșani, în vreme ce, Chindia va întâlni pe stadionul Ion Oblemenco, pe Universitatea Craiova.

Declarația lui Sergiu Buș, atacant FCSB, după victoria cu Chindia:

Atacantul echipei FCSB, Sergiu Buș, care chiar în ziua partidei de pe Ilie Oană, a împlinit vârsta de 28 ani, fiind folosit de antrenorul Toni Petrea, doar pentru repriza secundă, a declarat după victoria echipei sale, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „Am primit un cadou frumos de ziua mea, o victorie meritată zic eu. Mă bucur că am câștigat și că am luat cele trei puncte și suntem aproape de Craiova. Putem să spunem că antrenorul m-a odihnit, folosindu-mă doar o repriză, important este că am intrat destul de bine, mi-am ajutat echipa.Nu m-am gândit să dau gol, dar sper că o voi face în meciurile viitoare. Avem cel mai mult golaveraj și din moment ce toată lumea înscrie, acesta este un lucru important și mai important este că, nu luăm goluri. Suntem un lot valoros și important este ca fiecare jucător să aibe minute. Ne dorim să ne pregătim la fel, va urma pauza competițională și sunt sigur că vom face antrenamente zilnic, cu încărcătură fizică bună.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X