Dan Nistor, mijlocaș Universitatea Craiova: Nu mă așteptam să fiu așa de bine primit

București, 02 Mai 2020

../Imagini-04-2020/Dan-Nistor.jpg

Mijlocașul echipei Universitatea Craiova, Dan Nistor, a fost vineri în direct la televiziunea Digi, prin Skype, spunând printre altele că, de Ziua Internațională a Muncii, 1 Mai, a fost la antrenament.

„Din păcate ne antrenăm pe cele două terenuri pe care le avem, în grupuri de câte 3 jucători. Cu mingea, ne antrenăm mai rar. Este foarte bine că am început pregătirea, chiar dacă o facem în grupulețe, dar după 15 Mai, se va ridica acea restricție și totul va reveni la normal și trebuie să terminăm campionatul”, a spus Dan Nistor.

În legătură cu trecerea de la Dinamo și ceea ce se întâmplă acum acolo, la U Craiova, Dan Nistor a spus: „Îmi pare nespus de rău ceea ce se întâmplă acum acolo, dar acum vreau să mă gândesc la prezent și în viitor. Ce a fost a fost, acum sunt bucuros că sunt la U Craiova și cred eu că voi face o treabă bună aici și să câștigăm campionatul, după mai bine de 20 de ani. Ne dorim cu toții să câștigăm titlul, dar vom avea un dezavantaj, pentru că suntem singura echipă din Liga 1, care avem cei mai mulți suporteri. Când se va începe, se va juca fără spectatori.”

Întrebat, ce părere are de ultima declarație a antrenorului Dusan Uhrin, care spunea că din cauza lui Nistor, se inflamase situația de la Dinamo, Dan Nistor a răspuns: „Nu cred că a zis dânsul așa ceva. Cred că pentru Dinamo a fost mai bine că n-au prins playoff-ul. Eu nu prea am discutat cu tinerii jucători de acolo în vestiar. Eu aveam alte probleme acolo. Trebuia găsit întotdeauna un țap ispășitor.”

„Mă simt foarte bine aici la Craiova, nu mă așteptam să fiu așa de bine primit. Pe această cale vreau să mulțumesc și fanilor, conducerii și colegilor. Sunt doar 4 puncte între noi și CFR și se pot întâmpla multe. Cel mai important este să înceapă cât mai repede campionatul și să-i dăm drumul la treabă, indiferent unde se va juca, chiar și pe terenuri neutre”, a spus în încheiere Dan Nistor.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X