Dănciulescu: Cred că ne-am ridicat la nivelul unui derbi
 
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

 

 

Dănciulescu: Cred că ne-am ridicat la nivelul unui derbi

ionel_danciulescu_15Bucuresti, 03 martie. 2013. Atacantul Ionel Dănciulescu a declarat că Dinamo şi Rapid s-au ridicat la nivelul unui derbi în meciul disputat, duminică seară, în etapa a XXI-a a Ligii I, în care dinamoviştii s-au impus cu scorul de 1-0.

"Cred că a fost un derbi, indiferent de poziţiile pe care le ocupă cele două echipe şi cred că ne-am ridicat ca şi calitate a jocului la nivelul unui derbi. Şi atmosfera în tribune a fost frumoasă, aşa ar trebui să arate un stadion. Rapid a început destul de bine, ne-au pus ceva probleme, este o echipă bună, în formare. De altfel şi noi încercăm să schimbăm liniile. Sunt două echipe în construcţie care vor arăta bine pe viitor. Sigur că e linişte la noi, domnul Negoiţă ne-a spus să mai avem răbdare două săptămâni. Mai aşteptăm, deocamdată ne bucurăm de aceată victorie", a spus Dănciulescu.

El a subliniat că absenţa lui Daniel Pancu a fost o pierdere importantă pentru Rapid, mai ales că acesta este "unul dintre cei mai buni jucători români din ultimul timp".

Echipa Dinamo a câştigat, cu scorul de 1-0 (0-0), meciul disputat în compania Rapid, duminică seară, pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu, în etapa a XXI-a a Ligii I, unicul gol fiind marcat de Ionel Dănciulescu.

mediafax, image, realitatea


trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.