București, 04 Februarie 2020

Debut cu stângul pentru Mircea Rednic la Poli Iași, pierde acasă cu FC Viitorul, scor 1-2

../Imagini-01-2020/Iasi-Viitorul-1-2

În ultima partidă a etapei a 23-a, disputată luni, Politehnica Iași cu un nou antrenor pe bancă, Mircea Rednic, a fost învinsă de FC Viitorul, scor 2-1.

Golurile au fost înscrise de Michael Omoh, minutul 2, pentru Politehnica Iași și respectiv, Jacques Zoua, minutul 80 și Gabi Iancu, minutul 85, pentru FC Viitorul.

Pe finalul partidei, arbitrul de centru Marcel Bârsan, a ezitat să acorde câte un penalty, pentru fiecare echipă, la infracțiuni clare în ambele careuri, atunci când scorul era 2-1.

Portarul echipei FC Viitorul, Cătălin Căbuz, a făcut diferența în minutul 75, atunci când a respins de sub transversală, mingea de gol trimisă puternic de Passaglia, din afara careului.

Reacții după partida Poli Iași- FC Viitorul

Managerul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat după victoria importantă obținută la Iași, la televiziunea Digi, următoarele: „Știam că va fi greu, îl cunoșteam pe Mircea, a adus jucători foarte buni, care au calitate, stăteau bine în teren. Și în vestiar lea-m zis de la început, că meciul are 90 de minute și mă bucur că am crezut în jocul nostru până în ultimele minute. Am pus adversarul sub presiune și cred că s-a văzut că echipa este bine pregătită. Este important că echipa nu a cedat și la pauză le-am zis să aibă răbdare, trebuie să-i desfacem, să găsim soluții și până la urmă le-am găsit. Jucătorii care au intrat, ne-au adus plusul care trebuia, așa că am fost inspirat în seara aceasta.

De partea cealaltă, tehnicianul echipei Poli Iași, Mircea Rednic, a declarat la același post TV, următoarele: „Este greu să digeri, după ce conduci cu 1-0, iar în a doua repriză am mai avut o posibilitate. Din punct de vedere defensiv, am făcut-o foarte bine, pentru că ei au avut o singură ocazie, când a scos Rusu, iar în a doua repriză, n-au avut. Ok, au avut posesia, au plimbat-o dintr-o parte în alta, dar nu și-au creat ocazii. Golul lor a venit în urma unui fault inexistent, iar când vine pasa de la Ganea, sunt trei inși în ofsaid. Tușierul trebuia să ridice ofsaid. În repriza a 2-a, Viitorul a forțat mai mult, a și băgat un atacant, eu prea multe modificări n-am avut posibilitatea să fac, am jucat cu Breeveld, care nu s-a antrenat. Alta era situația dacă, Frăsinescu și Mihalache erau pe zona centrală.

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-01-2020/Kehinde-Fatai

 

Citește și: Astra obține victorie în cantonamentul din Antalya, scor 4-1 cu Szeged 2011

Aflată în pregătirile de iarnă în Antalya, echipa Astra Giurgiu a disputat joi cea de-a doua partidă amicală, cu formația maghiară Szeged 2011...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X