București, 29 Iunie 2019

Declarația lui Răzvan Lucescu, după ce a decis să plece de la PAOK

../Imagini-005-2019/Razvan-Lucescu-meci

Pe site-ul oficial al clubului PAOKFC.gr, a apărut sâmbătă, declarația antrenorului Răzvan Lucescu, în urma deciziei luate vineri, de apărăsi PAOK și să antreneze un club din Golf.

Antrenorul Răzvan Lucescu, a declarat: „Există momente în viață, care care te cheamă să iei decizii dificile și dure. Plecarea mea de la PAOK este una dintre ele. Când ești emoțional, nu există niciodată momentul potrivit, dar în tine știi momentul potrivit ce trebuie să-l urmezi pe un alt drum înainte. Din nefericire pentru noi, este timpul să ne luăm la revedere. Cu PAOK, am petrecut cei mai buni doi ani ai vieții mele. Împreună am mulțumit mulți oameni. Împreună am demonstrat că avem puterea, atât ca echipă, cât și ca grup, să depășim toate dificultățile. Împreună ne-am bătut cu adversarii noștri și cu toate tehnicile pe care au încercat să le folosească împotriva noastră.”

„Simt nevoia de a mulțumi în primul rând domnului Ivan Savvidis și familiei sale, pentru încrederea și dragostea lor față de PAOK, dl Makis Gagatsis, Maria Goncareva și toată administrația pentru cooperarea lor, toți oamenii care au lucrat zi de zi și cu mine la greu, la centrul de pregătire, pentru dedicarea lor. Desigur, mulțumesc jucătorilor mei fantastici pentru sprijinul extraordinar, a modului cum s-au dedicat și al loialității față de echipă, chiar în mijlocul unor situații dificile. Eu plec cu certitudinea că PAOK are mentalitatea, puterea și calitatea de a continua să câștige trofee pentru că merită. Spun la revedere și îmi exprim mulțumirea față de un mare club și fanii săi mari”, a spus în încheiere Răzvan Lucescu.  

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-004-2019/Portugalia-Liga-Natiunilor

 

Citește și: PORTUGALIA câștigă trofeul primei ediții, al Ligii Națiunilor UEFA !

Duminică, pe Estádio do Dragão, din Porto, a avut loc finala Ligii Națiunilor UEFA, dintre Portugalia și Olanda, câștigată cu scorul de 1-0, de echipa gazdă...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X