../Imagini-09-2020/Viitorul-Dinamo-2-1

Deși au evoluat bine cu FC Viitorul, cei de la Dinamo pierd cu scorul de 2-1

București, 09 Noiembrie 2020

Duminică pe stadionul Central din Ovidiu, FC Viitorul și Dinamo s-au confruntat într-o partidă a etapei a 10-a, din Liga 1, rezulat final 2-1. Deși a jucat bine și cu multă determinare, Dinamo s-a văzut nevoită să părăsească terenul fără nici un punct, fiind la al 5-lea eșec consecutiv.

Pe lângă jocul bun practicat, al celor din Ștefan cel Mare, le-au lipsit și acel dram de noroc la acest meci. Astfel în minutul 71, când scorul era 2-1, Juan Cámara a trimis puternic din mijlocul careului, mingea lovind bara transversală. Așa cum au evoluat cei de la Dinamo, în partida cu FC Viitorul, jocul lor nu părea al unei echipe de pe penultima poziție a clasamentului. Încet-încet se observă o schimbare în bine a relațiilor de joc, cu pase dintr-o singură atingere, în regim de viteză, cu toate că numai Sorescu a fost singurul jucător român, care a făcut parte din echipa de start a lui Cosmin Contra.

De la echipa FC Viitorul, am putut remarca jocul excelent al lui De Nooijer. După victoria meritată cu Dinamo, FC Viitorul ocupă locul 6, ultimul loc care asigură prezența în playoff, cu 16 puncte. Peste două săptămâni, FC Viitorul va evolua la Clinceni cu Academica, echipă aflată în creștere de formă sportivă, având tot 16 puncte și clasată pe poziția a 5-a. Tot în etapa a 11-a, Dinamo va întâlni acasă pe FC Voluntari, o partidă destul de interesantă, cu un rezultat imprevizibil, de 1x2, pentru pronosportiști. Până atunci, sâmbătă, Dinamo va juca partida restantă cu Astra.

Declarația lui Cosmin Contra, antrenorul echipei Dinamo, după eșecul cu FC Viitorul:

Antrenorul echipei Dinamo, Cosmin Contra, a declarat după partida pierdută cu FC Viitorul, la canalul TV Digi Sport, următoarele: „N-am ce să le reproșez jucătorilor, pentru că am pierdut meciul pe mici detalii, pe greșeli copilărești, dar diferența a făcut-o ei, marcând două goluri, din ocaziile pe care și le-au creat. Noi am marcat doar un gol, din toate ocaziile pe care ni le-am creat. Azi nu meritam să pierdem, dar suntem într-o pasă proastă, nu avem și norocul acela, ca să ieșim din această pasă proastă și continuăm cu înfrângerile. Suntem într-o situație foarte delicată, n-avem ce să facem, trebuie să mergem înainte. Încercăm să pregătim tot mai bine meciul de sâmbătă cu Astra. Avem cinci înfrângeri consecutive și trebuie ca pe viitor, să fim mai atenți, sau să dăm mai mult, oricare dintre noi, ca să scoatem echipa din această situație.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

  

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X