Deși s-au jucat două etape, TAS schimbă componența Ligii lui Mitică!
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Deși s-au jucat două etape, TAS schimbă componența Ligii lui Mitică!

TAS-logoBucuresti, 02 august 2013. Pe site-ul FRF, a fost postat un comunicat în legătură cu Decizia TAS, la contestatia clubului Concordia Chiajna cu privire la ramânerea în Liga 1 în detrimentul echipei Rapid.

Deși Concordia a acceptat să joace barajul pe care l-a și pierdut, deși sportiv a retrogradat în Liga a 2-a, a făcut reclamație la TAS.

Rapid București, trebuia să facă demersurile necesare în asemenea situații și să invoce la TAS, Legea insolvenței, pe care se tot baza Copos, inclusiv Decizia Tribunalului București care a amânat Decizia de aprobare sau nu a insolvenței.

Comunicatul FRF: "Federația Română de Fotbal a primit decizia Tribunalului Arbitral al Sportului de la Lausanne cu privire la apelul înaintat de CS Concordia Chiajna împotriva deciziei Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal din ziua de 6 iulie a.c., de disputare a jocului de baraj pentru obținerea dreptului de participare în campionatul Ligii I, ediția 2013-2014, între CS Concordia Chiajna și SC FC Rapid SA. Apelul a fost admis, Judecătorul Unic hotărând anularea deciziei Comitetului Executiv evocată mai sus și înregistrarea CS Concordia Chiajna în campionatul Ligii I, ediția 2013-2014, în locul SC FC Rapid SA.

În conformitate cu Statutul Federației Române de Fotbal, Comitetul de Urgență al FRF urmează să ia act de această decizie și să dispună punerea ei în aplicare, Liga Profesionistă de Fotbal, în calitate de organizator al campionatului Ligii I, fiind singurul organism competent în ceea ce privește aplicarea în concret a deciziei TAS menționate".

Alexandru Neata

 

 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash