București, 27 August 2019

Dinamo câștigă cu Hermannstadt, scor 3-0 și evadează de pe ultimul loc al clasamentului

../Imagini-007-2019/Dinamo-Hermannstadt-3-0

În ultima partidă a etapei a 7-a, disputată luni, Dinamo a învins clar acasă pe Hermannstadt, scor 3-0 și predă lanterna roșie rivalei FCSB, după mai bine de un sfert din meciurile jucate în campionatul regulat al Ligii 1. De acum, obiecivul celor două echipe bucureștene este să prindă un loc de play-off!

Golurile dinamoviștilor au fost marcate de către Denis Ciobotariu, 19; Dan Nistor, 65 (pen) și Linas Klimavicius, 74.

Trebuie menționat faptul că, portarul italian Riccardo Piscitelli, are o contribuție remarcabilă la victoria dinamoviștilor, prin câteva intervenții salvatoare de senzație, în minutele 16, 28, 41 și 56 (apără un penalty executat de Caiado).

Este remarcabilă forma sportivă a lui Dan Nistor, a marcat un gol din penalty și coautor la golurile lui Ciobotariu și Klimavicius.

Cu 6 puncte din 7 meciuri disputate, Dinamo urcă pe locul 9 în clasament și îi cedează lanterna roșie echipei FCSB, care a acumulat numai 4 puncte. Hermannstadt are tot 6 puncte, ca și Dinamo și coboară o poziție în clasament (locul 10).

Antrenorul echipei Dinamo, Dusan Uhrin, a declarat după prima victorie la cârma echipei, la postul TV Digi, următoarele: „A fost dificil pentru noi, n-am făcut foarte multe greșeli în defensivă. A fost dificil pentru că ei au avut și un penalty. Probabil că a fost penalty și la Sorescu. Nu acesta este unsprezecele de bază al lui Dinamo, mai avem și alți jucători, nu se știe ce se va întâmpla până la următorul joc. Echipa începe să arate mai bine, atitudinea jucătorilor a contat foarte mult. Nu vreau să menționez acum care jucători au fost cei mai buni, victoria este un pas foarte mic. Trebuie să ne concentrăm pe pregătirea noastră, să ne antrenăm bine și să jucăm bine. Jucătorii trebuie să înțeleagă ce-mi doresc de la ei.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/FCSB-Voluntari-1-3

 

Citește și: FC Voluntari învinge în deplasare FCSB și îi produce al treilea eșec consecutiv

Duminică la Pitești pe stadionul Nicolae Dobrin, unde FCSB își dispută meciurile de acasă, într-un meci al etapei a 5-a, a fost învinsă cu scorul de 3-1, de FC Voluntari...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X